Neler Yeni

Ceramical Çalışma Masası Alınır mı?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beyazını kullanıyorum. Normal fiyatı o zaman 400dü kuponla beraber 350ye almıştım. Şu anki fiyat bandında muadili var mı piyasayı bilmiyorum ama bu masa gerçekten önerdiğim bir masa. Sallanma vs. yok. Kaliteli ve sağlam bir ürün. Tavsiye ederim. Alırken çok seçenek vardı bunu tercih ettim pişman etmedi. Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Sallanma olacağını sanmam ayak yapıları kare biçimde. Tek eksi yönü ağacın ince olması olabilir. Onu da dert etmezsen alınır. PC masası için ideal

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Bu sallanıyor ya napabilirim
ders çalışıyom sallanıyor yazı yazarken vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

++ YENİ KONU AÇMAMAK İÇİN BURAYA YAZDIM

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

up

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben kullanıyorum, üstünde bir kasa ve monitör var. Benimki çok fazla sallanmıyor.

guhaze

80+
Ben kullanıyorum, üstünde bir kasa ve monitör var. Benimki çok fazla sallanmıyor.
ben de almayı düşünüyorum da kasa ve 2 tane 24" monitör koyacağım üzerine. ağırlık sorun olur mu sizce bu masa için? kasayı masanın sağ ya da sol kenarına mi konumlandırdınız siz?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
ben de almayı düşünüyorum da kasa ve 2 tane 24" monitör koyacağım üzerine. ağırlık sorun olur mu sizce bu masa için? kasayı masanın sağ ya da sol kenarına mi konumlandırdınız siz?
Öncelikle yeni gördüm, kusura bakmayın. Ben de kasa ve 1 monitör var. Kasayı masanın sağına konumlandırdım. Ben bir sıkıntı yaşamadım ama öyle çok sağlam değil. Özellikle büyük olanların zamanla orta kısmı esniyor.

guhaze

80+
Öncelikle yeni gördüm, kusura bakmayın. Ben de kasa ve 1 monitör var. Kasayı masanın sağına konumlandırdım. Ben bir sıkıntı yaşamadım ama öyle çok sağlam değil. Özellikle büyük olanların zamanla orta kısmı esniyor.
Aldım ben de bakalım. Şu an kargoda. 2 monitör ve bir kasa koymak istiyorum. İnşallah bel vermez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,765
Üyeler
160,881
Son üye
m1ka007
Top Bottom