Ceremical bilgisayar masası

Alınır şık sade ve dayanıklı yorumlarında da kötü bir şey göremedim.

Sallanmıyorsa gayet güzel duruyor. Aynı ölçülerde masam var, yeterli hocam.

Yaklaşık 1.5 senedir 160lığını 2 tane 27" monitörle beraber kullanıyorum kullanımda herhangi bir sallanma yok. Sallanma oluyor diyen de olmuştu şans işi mi bilemiyorum. Ben memnunum.

Ekler

• IMG_20231102_200413.jpg
    IMG_20231102_200413.jpg
    2.6 MB · Hit: 169
Yaklaşık 1.5 senedir 160lığını 2 tane 27" monitörle beraber kullanıyorum kullanımda herhangi bir sallanma yok. Sallanma oluyor diyen de olmuştu şans işi mi bilemiyorum. Ben memnunum.
Rahat sıgıyor değil mi hocam bende 1 tane 27 inç monitör var bir tane daha alırsam ve kasa da masanın üstünde olacak şeklinde hesap ettiydim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görüntüsü bu şekilde güzel masa sallanmıyor memnunum.
Bu masayı ben çok önceden beğenmiştim ama almaya fırsat olmadı tekrar f/p masa araştırınca karşıma çıktı sade düz göze hitap ediyor bakalım hayırlısı olsun inşallah sallanma yapmaz

Görüntüsü bu şekilde güzel masa sallanmıyor memnunum.
hem hawk sandalyeyi hem de bu masayı almayı planlıyorum. Masa konusunda ben masaya biaz yüklendigim icin saglamlıgından korkuyorum, koltuk konusunda da kedim deri koltugu parcaladıgı icin kuması yırtar mı endisesi var. Sizin yoruumunuz nedir?

hem hawk sandalyeyi hem de bu masayı almayı planlıyorum. Masa konusunda ben masaya biaz yüklendigim icin saglamlıgından korkuyorum, koltuk konusunda da kedim deri koltugu parcaladıgı icin kuması yırtar mı endisesi var. Sizin yoruumunuz nedir?
Bende hawk future var kumaşı bayağı kaliteli ben buradayım diyor dikişi felan iyi yani. Ama bende de kedi var daha koltuğu kullanmaya fırsat olmadı o yüzden sana bir tavsiye de bulunamıyorum sadece koltuk hakkında iyi diyebilirim kedinin tırnağı uzunsa yine de kaliteye bakmadan o tırnağı soktu mu tiftik tiftik yapabilir

Rahat sıgıyor değil mi hocam bende 1 tane 27 inç monitör var bir tane daha alırsam ve kasa da masanın üstünde olacak şeklinde hesap ettiydim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sığar dostum. Şu an böyle.

Ekler

• IMG_20231116_010424.jpg
    IMG_20231116_010424.jpg
    146.2 KB · Hit: 117
Bende hawk future var kumaşı bayağı kaliteli ben buradayım diyor dikişi felan iyi yani. Ama bende de kedi var daha koltuğu kullanmaya fırsat olmadı o yüzden sana bir tavsiye de bulunamıyorum sadece koltuk hakkında iyi diyebilirim kedinin tırnağı uzunsa yine de kaliteye bakmadan o tırnağı soktu mu tiftik tiftik yapabilir
tirnagini duzenli kesiyorum ama yine bakalim kafaya koyarsam alicam ihtiyac cunku guzel bir koltuk. tesekkur ederim yorum icin

Aldın mı? ben de 60x120liği 1050TL'ye almayı düşünüyorum. Sallanma oluyor mu?
aldım başkan sallanma çok az yani sallanmıyor denebilir. fakat bende bilgisayar kasası masanın üzerinde ondan dolayı sallanmıyor da olabilir. kısaca f/p diyebilirim.

Geri