1050TL alınır mı ölçüleri 60x160 kullanan var mı?
aldık bakalım hayırlısı 1.000 lira güzel ya da kötü çıksa da çok büyük bir meblağ değil bakalım nasılmışSallanmıyorsa gayet güzel duruyor. Aynı ölçülerde masam var, yeterli hocam.
Görüntüsü bu şekilde güzel masa sallanmıyor memnunum.
Rahat sıgıyor değil mi hocam bende 1 tane 27 inç monitör var bir tane daha alırsam ve kasa da masanın üstünde olacak şeklinde hesap ettiydimYaklaşık 1.5 senedir 160lığını 2 tane 27" monitörle beraber kullanıyorum kullanımda herhangi bir sallanma yok. Sallanma oluyor diyen de olmuştu şans işi mi bilemiyorum. Ben memnunum.
Bu masayı ben çok önceden beğenmiştim ama almaya fırsat olmadı tekrar f/p masa araştırınca karşıma çıktı sade düz göze hitap ediyor bakalım hayırlısı olsun inşallah sallanma yapmazGörüntüsü bu şekilde güzel masa sallanmıyor memnunum.
hem hawk sandalyeyi hem de bu masayı almayı planlıyorum. Masa konusunda ben masaya biaz yüklendigim icin saglamlıgından korkuyorum, koltuk konusunda da kedim deri koltugu parcaladıgı icin kuması yırtar mı endisesi var. Sizin yoruumunuz nedir?Görüntüsü bu şekilde güzel masa sallanmıyor memnunum.
Bende hawk future var kumaşı bayağı kaliteli ben buradayım diyor dikişi felan iyi yani. Ama bende de kedi var daha koltuğu kullanmaya fırsat olmadı o yüzden sana bir tavsiye de bulunamıyorum sadece koltuk hakkında iyi diyebilirim kedinin tırnağı uzunsa yine de kaliteye bakmadan o tırnağı soktu mu tiftik tiftik yapabilirhem hawk sandalyeyi hem de bu masayı almayı planlıyorum. Masa konusunda ben masaya biaz yüklendigim icin saglamlıgından korkuyorum, koltuk konusunda da kedim deri koltugu parcaladıgı icin kuması yırtar mı endisesi var. Sizin yoruumunuz nedir?
Sığar dostum. Şu an böyle.Rahat sıgıyor değil mi hocam bende 1 tane 27 inç monitör var bir tane daha alırsam ve kasa da masanın üstünde olacak şeklinde hesap ettiydim
Mesaj otomatik birleştirildi:
tirnagini duzenli kesiyorum ama yine bakalim kafaya koyarsam alicam ihtiyac cunku guzel bir koltuk. tesekkur ederim yorum icinBende hawk future var kumaşı bayağı kaliteli ben buradayım diyor dikişi felan iyi yani. Ama bende de kedi var daha koltuğu kullanmaya fırsat olmadı o yüzden sana bir tavsiye de bulunamıyorum sadece koltuk hakkında iyi diyebilirim kedinin tırnağı uzunsa yine de kaliteye bakmadan o tırnağı soktu mu tiftik tiftik yapabilir
Aldın mı? ben de 60x120liği 1050TL'ye almayı düşünüyorum. Sallanma oluyor mu?
aldım başkan sallanma çok az yani sallanmıyor denebilir. fakat bende bilgisayar kasası masanın üzerinde ondan dolayı sallanmıyor da olabilir. kısaca f/p diyebilirim.Aldın mı? ben de 60x120liği 1050TL'ye almayı düşünüyorum. Sallanma oluyor mu?