Neler Yeni

Ceramical masalar alınır mı?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam bu masada samsung g9 kullanacam biraz ağır bir monitör bilen bilir sorun çıkartmaz ise düşünebilirim.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,933
İsim
Orkun
Arkadaşlar merhabalar yeni masa almayı düşünüyorum ama ceramical masalar fiyatıyla aklımı çeliyor kullanan deneyimleyen arkadaşlar varmı kalitesi nasıl almaya değer mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Alınır güzel bence masaları, alternatif olarak Bofigo nun masalarını önerebilirim.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Berk
Arkadaşlar merhabalar yeni masa almayı düşünüyorum ama ceramical masalar fiyatıyla aklımı çeliyor kullanan deneyimleyen arkadaşlar varmı kalitesi nasıl almaya değer mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
hakkaniyetli bir masa istiyorsan, sağlam, masa gibi masa alınmaz ama masa olsun işimi görsün sallantı falan sorun değil kafasındaysan alınır. bir tavsiye demirleri birbirine X şeklinde kenetlenen profilli masa almanız çünkü düz modeller çok sallanıyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,943
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
IMG_0941.jpeg

Sallani var malzeme kalitesi kotu ama fiyatina gore alinabilir

Top Bottom