60 lira bence öyle günlük ev için spor için vs idealdir fiyatına göreKargo olması bi tık üzdü şimdi kalitesi de nasıl bilmiyorum.
Ne salçası gözünü seveyim helal olsun'da zaten birbirimiz ile yardimlasarak güzel bir yerelere varabiliriz reisKnka özür dilerim konuna biraz salça oldum hakkını helal et cansın
n11'den az önce kupon ile sipariş geçtim linkteki üründenKargo olması bi tık üzdü şimdi kalitesi de nasıl bilmiyorum.
AdamsınNe salçası gözünü seveyim helal olsun'da zaten birbirimiz ile yardimlasarak güzel bir yerelere varabiliriz reis
Adamsın
Kalite olarak bilmem ama bence kötü değildir ve Çetinkaya yıllardan beridir var olan firmaKalitesi nasıldır bilen var mı? Beyaz hariç her renkten birer tane alasım var, hep benim bedenim kalmış stokta
kalitesi kötü yanlış kişiye cevap vermişiz sory
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalite olarak bilmem ama bence kötü değildir ve Çetinkaya yıllardan beridir var olan firma
Sipariş verdim teşekkürler, vade farksız 12'ye kadar da taksit yapıyor firma bilginiz olsun
Kalite olarak bilmem ama bence kötü değildir ve Çetinkaya yıllardan beridir var olan firma
Şimdiden h.o bende n11 magazasindan kupon vardı onunla sipariş verdimSipariş verdim teşekkürler, vade farksız 12'ye kadar da taksit yapıyor firma bilginiz olsun
Daha önce kullandınızmı bu markayı hocam ne gibi sorun yaşadınız bizlere detaylı anlatırsanız bizde bilinçlenmis oluruzkalitesi kötü yanlış kişiye cevap vermişiz sory
dahami ucuza geldi n11deNe salçası gözünü seveyim helal olsun'da zaten birbirimiz ile yardimlasarak güzel bir yerelere varabiliriz reis
n11'den az önce kupon ile sipariş geçtim linkteki üründen
Herşeyi buluyorsun yok mu bana sporda giyeceğim bir spor ayakkabı
https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwjAsZbg372CAxXezgIHHZ0JArgQww8Ipwo&adurl=Herşeyi buluyorsun yok mu bana sporda giyeceğim bir spor ayakkabı