Çevredeki insanlar neden böyle şeylerden övünüyor

Katılım
14 Haziran 2024
Mesajlar
416
Reaksiyon skoru
165
18 yasindayim, Bakiyorum misafirlige gidiliyor geliniyor, millet "benim kizim, oglum memur oldu" "hayatini kurtardi" "evlendi cocugu var"
"İnsallah memur olacak bakalim" deniliyor.
Para kazanmak coook zorrtt denilip sadece memuriyete girmesi zorunlu gozunde bakiliyor.
Kendim internet isleri ile ugrasiyorum iyi para kazandugim zamanlar oldu internette portfoliomu genisletiyorum. Ben soyleyince "iyi okul harcligini cikarirsin"
Adam akilli islere yönel para kazanmak kolay degilll... Diyorlar.
Birtane yazinin fotografini cekip chatgpten telefonda yaziya donusturdum. O nasil oldu ya? İmkansiz birsey teknoloji okadar gelistimi? Diyorlar. Bunu diyenler kendi yas grubumda insanlar.... Gercekten su an herhangi bir konuda muhabbet acsam adam akilli konusan biri yok. Ne tarihi bilgi var nede mesleki anlamda.
Kendi cevremde amac hedeflerini sordugumda, "asker olucam maasimi alip catisirim" "masabasi is olsun oturayim duz hayat istiyorum disarda gezip tozup gencligimi yasayacagim" gibisinden hayalperst hedefler aktif, bilmiyorum kimisi basit yasamak istiyor birsey diyemem. Yoksa benmi cok hirsliyim bilemiyorum cunku ben her vaktimi iyi degerlendirmeye calisiyorum yeni seyler ogreniyorum hesabimda 0tl kalmasi durumunda para kazanmak icin calisirim ederim. Birikim yaparim halende birikimim var ailemden para almiyorum ztn.sizce böyle olması normalmi?
 
Herkesin hayatı kendine herkesin normali de kendine.Sonuç olarak sen mutluysan onlar da mutluysa sorun yok kafaya takmaya değmez böyle şeyler.
 
memur bu ülkede gariban yaşar kendi hayatını geliştirmeye bak insanları ipleme insanlar yeri gelir kötü şeyleri bile iyi göstermeye çalışır övünür kimseyi dinleme kendine odaklan senin yaptığın en doğrusu olsa da yanlış derler kendi yaptıkları en yanlış olsa da doğru derler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendim internet isleri ile ugrasiyorum iyi para kazandugim zamanlar oldu internette portfoliomu genisletiyorum. Ben soyleyince "iyi okul harcligini cikarirsin"
o memur diyen tayfanın maaşını 3 günde kazanıyorum internetten altıma araba falan çektim ona rağmen boş konuşmalar oluyor o yüzden çok ipleme bro
 
Geri
Top