Neler Yeni

Çevrimdışı site kopyalamak mümkün mü

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Edit: Wget ile indirdim aciliyor fakat yükleme ekranında kalıyor bu ekranı aşmaya çalisiyorum simdi

Bir siteyi örneğin facebook. hepsiburada vb herhangi bir siteyi çevrimdışı olarak kopyalayıp istediğimiz gibi bakiye vb girip gerçekte hiçbir etkisi olmayacak ama kullanabilir miyiz.

Not: Benim yapmak istediğim siteyi anlık olarak kopyalamışlar ve insanları dolandırmaya çalışıyorlar ve site aktif benim amacım bu değil ama

siteyi baştan mı yapıyorlar anlık olarak olmasa bile nasıl aynısını yapıyorlar

siteyi kopyalayan adamların sitesini kopyalamaya çalıştım yine de olmadı

Çevrimiçi şekilde kullanmak suç diye biliyorum ama benim istediğim sadece kendim göreyim ve bakiye vb ekliyeyim incele yapıp değiştirebiliyoruz ya onun gibi fakat o yüklediğimi site içinde etkisi olmadan kullanabileyim yani indirip biraz karışık oldu ama

Son düzenleme:

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
ali poyraz
Bir siteyi örneğin facebook. hepsiburada vb herhangi bir siteyi çevrimdışı olarak kopyalayıp istediğimiz gibi bakiye vb girip gerçekte hiçbir etkisi olmayacak ama kullanabilir miyiz.

Not: Benim yapmak istediğim siteyi anlık olarak kopyalamışlar ve insanları dolandırmaya çalışıyorlar ve site aktif benim amacım bu değil ama

site üzerin sağtık sayfa kaynağına tıklarsanız bütün her şey gözükür o kodları düzenliyolar galiba yada yapay zekaya yaptırıyo olabilirler

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
site üzerin sağtık sayfa kaynağına tıklarsanız bütün her şey gözükür o kodları düzenliyolar galiba yada yapay zekaya yaptırıyo olabilirler
Çoğunu denedim olmadı 2.3 programda denedim onlarda yapamadı malesef denemeye devam edeyim

Çevrimdışı yapamazsın.

Golf 4 R32

80+ Silver
Visual studio ile html olarak yapabilirsin

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Yayinlamadigin surece bir şey olmaz

Teşekkürler bunu denememiştim fakat bundada açılmadı yükleme ekranı olduğu için açılmıyor sanırsam düz gri ekran oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Visual studio ile html olarak yapabilirsin
Teşekkürler baştan mı yapacagım yoksa indirip vb mi

Çevrimdışı olmaz

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Çevrimdışı olmaz
Çevrimiçi yasak diye bildiğim i.in çevrimdışı istemiştim fakat internette yayınlamaz isem sorun olmaz herhalde html vb olarak indiriyorum fakat düz gri ekran oluyor hep sitenin yükleme ekranı bulunduğundan sanırsam

Top Bottom