Ceza Evinin Par Time Olur Mu Biz Yaparsak Olur...

Reaksiyon skoru
1,040
SABAH İŞ AKŞAM CEZAEVİ
Mevcut yasalara göre, taksirle işlenen ve cezası 3 yılın altında kalan suçlar için evde, geceleyin veya hafta sonu infaz uygulamaları mümkün kılınıyordu. Ancak 3 yılın altındaki cezaların infazı bulunmadığından bu yöntemler yaygın olarak uygulanamıyordu. Yeni düzenlemeyle birlikte, bu sınır 5 yıla çıkarılacak. Böylece cezasının bitimine 5 yıl kalan hükümlüler, özgürlüklerini belirli kurallarla sürdürerek cezalarını dışarda infaz edebilecek.

Yeni modelde, ‘gece infazı’ adı verilen yöntemle hükümlüler gündüz saatlerinde çalışabilecek, akşamları ise açık cezaevine dönecek. Benzer şekilde ‘hafta sonu infazı’ ile mahkûmlar hafta içi serbest kalacak, hafta sonu iki gün cezaevinde kalarak bir haftalık cezalarını tamamlamış sayılacak.

SABAH İŞ AKŞAM CEZAEVİ
Mevcut yasalara göre, taksirle işlenen ve cezası 3 yılın altında kalan suçlar için evde, geceleyin veya hafta sonu infaz uygulamaları mümkün kılınıyordu. Ancak 3 yılın altındaki cezaların infazı bulunmadığından bu yöntemler yaygın olarak uygulanamıyordu. Yeni düzenlemeyle birlikte, bu sınır 5 yıla çıkarılacak. Böylece cezasının bitimine 5 yıl kalan hükümlüler, özgürlüklerini belirli kurallarla sürdürerek cezalarını dışarda infaz edebilecek.

Yeni modelde, ‘gece infazı’ adı verilen yöntemle hükümlüler gündüz saatlerinde çalışabilecek, akşamları ise açık cezaevine dönecek. Benzer şekilde ‘hafta sonu infazı’ ile mahkûmlar hafta içi serbest kalacak, hafta sonu iki gün cezaevinde kalarak bir haftalık cezalarını tamamlamış sayılacak.

Saçmalık

SABAH İŞ AKŞAM CEZAEVİ

hahaha adam zaten karısına şiddet uygulayıp hapse giriyo çıkınca karısını ö!dürüyor hatta bu çok iyiymiş adam kira ödemek yerine sabah işine gidiyor akşam yatmaya ceza evine geliyor çok iyiymiş bildiğin suça teşvik bu

bu ne böyle ya? adamın ev gibi derdi de kalmıyor şimdi çıkıp birini öldürüp elini kolunu sallaya sallaya geri cezaevine mi girecek

Öyle demeyin iki hafta önce Kadıköy'deyim
Bi baktım sol kaldırımda kuyruk var
İlerliyorum ilerliyorum ilerliyorum sonu zor geldi
bir baktım denetimli serbestlik müdürlüğü
İşte o zaman🎬

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,456
Üyeler
185,730