Neler Yeni

CF MOTO NK250 Alınır mı??

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet taş
Bir naked motor seven olarak mt25 e para yetmediği için çin malı cf moto nk250 dikkatimi çekti,incelemeler kötü olmadığını söylüyor ama genede forumdakilerin yorumlarını duymak isterim,bütce 200k naked öneriniz varsa söyleyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
MehmetUygun
hocam hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarla konuştum sürmesi zevkli diyorlar. kötü yorum yapanla pek karşılaşmadım.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
200.000₺ bütçe ile 2. Elden cb250r öneririm. En sorunsuz binilebilecek motor bu bütçede.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yedek parça bakımından ülkemizde rahat bulunabiliyormu?
Japon harici motorlarda en kolay yedek parça bulunan marka.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Ben olsam biraz daha biriktirip 2. el araba alırdım. O fiyata değmez bence.

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam biraz daha biriktirip 2. el araba alırdım. O fiyata değmez bence.
hocam,8 yaşımdan beri hayalim motor almak yani bunu arabayla karşılaştıramam zaten araba almak istesem 300 e bişeyler bulup alırdım,o yüzden arabaya bulaşmıyorum tavisyen için teşekkürler

200.000₺ bütçe ile 2. Elden cb250r öneririm. En sorunsuz binilebilecek motor bu bütçede.

Japon harici motorlarda en kolay yedek parça bulunan marka.
cb250r çok güzel motor kırmızı katliam kasa çok iyide motor çok titriyor diyorlar ondan dolayı tercih etmedim ama ne kadar doğru bilmiyorum gidip sürmem lazım,böyle bir sorunu varmı?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
hocam,8 yaşımdan beri hayalim motor almak yani bunu arabayla karşılaştıramam zaten araba almak istesem 300 e bişeyler bulup alırdım,o yüzden arabaya bulaşmıyorum tavisyen için teşekkürler
Hocam doğrudur, motor kullanmak bazıları için bir sevdadır, anlayabiliyorum. Ben de severim motoru, o yüzden konuya yazdım, hem fikirlere de bakmak istedim. Ben de motor almayı düşünüyordum ama biraz uzun yol biraz da köye filan gitmede sorun çıkar diye vazgeçtim gibi ... Ben de şunu beğeniyorum:

ScreenHunter 55.jpg

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

cb250r çok güzel motor kırmızı katliam kasa çok iyide motor çok titriyor diyorlar ondan dolayı tercih etmedim ama ne kadar doğru bilmiyorum gidip sürmem lazım,böyle bir sorunu varmı?
Cb250r titryorsa, nk250 darbeli matkap. Hatta hilti falan. Cb250r bir honda için titriyor. Ama nk250 ile karşılaştırılamaz. Tek silindir bir motor için az bile titriyor.

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet taş
Hocam doğrudur, motor kullanmak bazıları için bir sevdadır, anlayabiliyorum. Ben de severim motoru, o yüzden konuya yazdım, hem fikirlere de bakmak istedim. Ben de motor almayı düşünüyordum ama biraz uzun yol biraz da köye filan gitmede sorun çıkar diye vazgeçtim gibi ... Ben de şunu beğeniyorum:

Alıntıyı görüntüle
hocam uzun yol için bu motorlar birebir diye biliyorum yani sana uyar bu ama yani uzun yol için benimde tercihim araba olurdu ben uzun yol yapmayacağım için klasik şehir içi sürmelik motor tercih ediyorum

Cb250r titryorsa, nk250 darbeli matkap. Hatta hilti falan. Cb250r bir honda için titriyor. Ama nk250 ile karşılaştırılamaz. Tek silindir bir motor için az bile titriyor.
bi bakalım test videolarına olmadı yakınımda bayi var gidip bi test sürüşü yaparım belki,sağol tavisye için

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bir naked motor seven olarak mt25 e para yetmediği için çin malı cf moto nk250 dikkatimi çekti,incelemeler kötü olmadığını söylüyor ama genede forumdakilerin yorumlarını duymak isterim,bütce 200k naked öneriniz varsa söyleyebilirsiniz
Kanka yerinde olsam Ns200 yada N250 alırdım sebebine gelirsekte blok daha sağlam nk ya göre ayrıca cflerin genel problemi ekranları çabuk iptal oluyor parçada bajaja göre bulması daha zor (Tabi bu durum şehir ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir), genelde bajajın parçası daha boldur piyasada servis ağı sayesinde.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hocam uzun yol için bu motorlar birebir diye biliyorum yani sana uyar bu ama yani uzun yol için benimde tercihim araba olurdu ben uzun yol yapmayacağım için klasik şehir içi sürmelik motor tercih ediyorum

bi bakalım test videolarına olmadı yakınımda bayi var gidip bi test sürüşü yaparım belki,sağol tavisye için
Bu motoru 200bin km kullananlar var. Çok sağlam bir motor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kesinlikle japonlarla karşılaştırılmamalı abimde r25 ile mt25 vardı motorlar çinlilere göre titremiyordu bile.

Top Bottom