Bir naked motor seven olarak mt25 e para yetmediği için çin malı cf moto nk250 dikkatimi çekti,incelemeler kötü olmadığını söylüyor ama genede forumdakilerin yorumlarını duymak isterim,bütce 200k naked öneriniz varsa söyleyebilirsiniz
Japon harici motorlarda en kolay yedek parça bulunan marka.hocam yedek parça bakımından ülkemizde rahat bulunabiliyormu?
hocam,8 yaşımdan beri hayalim motor almak yani bunu arabayla karşılaştıramam zaten araba almak istesem 300 e bişeyler bulup alırdım,o yüzden arabaya bulaşmıyorum tavisyen için teşekkürlerBen olsam biraz daha biriktirip 2. el araba alırdım. O fiyata değmez bence.
cb250r çok güzel motor kırmızı katliam kasa çok iyide motor çok titriyor diyorlar ondan dolayı tercih etmedim ama ne kadar doğru bilmiyorum gidip sürmem lazım,böyle bir sorunu varmı?200.000₺ bütçe ile 2. Elden cb250r öneririm. En sorunsuz binilebilecek motor bu bütçede.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Japon harici motorlarda en kolay yedek parça bulunan marka.
Hocam doğrudur, motor kullanmak bazıları için bir sevdadır, anlayabiliyorum. Ben de severim motoru, o yüzden konuya yazdım, hem fikirlere de bakmak istedim. Ben de motor almayı düşünüyordum ama biraz uzun yol biraz da köye filan gitmede sorun çıkar diye vazgeçtim gibi ... Ben de şunu beğeniyorum:hocam,8 yaşımdan beri hayalim motor almak yani bunu arabayla karşılaştıramam zaten araba almak istesem 300 e bişeyler bulup alırdım,o yüzden arabaya bulaşmıyorum tavisyen için teşekkürler
Cb250r titryorsa, nk250 darbeli matkap. Hatta hilti falan. Cb250r bir honda için titriyor. Ama nk250 ile karşılaştırılamaz. Tek silindir bir motor için az bile titriyor.hocam,8 yaşımdan beri hayalim motor almak yani bunu arabayla karşılaştıramam zaten araba almak istesem 300 e bişeyler bulup alırdım,o yüzden arabaya bulaşmıyorum tavisyen için teşekkürler
cb250r çok güzel motor kırmızı katliam kasa çok iyide motor çok titriyor diyorlar ondan dolayı tercih etmedim ama ne kadar doğru bilmiyorum gidip sürmem lazım,böyle bir sorunu varmı?
hocam uzun yol için bu motorlar birebir diye biliyorum yani sana uyar bu ama yani uzun yol için benimde tercihim araba olurdu ben uzun yol yapmayacağım için klasik şehir içi sürmelik motor tercih ediyorumHocam doğrudur, motor kullanmak bazıları için bir sevdadır, anlayabiliyorum. Ben de severim motoru, o yüzden konuya yazdım, hem fikirlere de bakmak istedim. Ben de motor almayı düşünüyordum ama biraz uzun yol biraz da köye filan gitmede sorun çıkar diye vazgeçtim gibi ... Ben de şunu beğeniyorum:
Alıntıyı görüntüle
bi bakalım test videolarına olmadı yakınımda bayi var gidip bi test sürüşü yaparım belki,sağol tavisye içinCb250r titryorsa, nk250 darbeli matkap. Hatta hilti falan. Cb250r bir honda için titriyor. Ama nk250 ile karşılaştırılamaz. Tek silindir bir motor için az bile titriyor.
Kanka yerinde olsam Ns200 yada N250 alırdım sebebine gelirsekte blok daha sağlam nk ya göre ayrıca cflerin genel problemi ekranları çabuk iptal oluyor parçada bajaja göre bulması daha zor (Tabi bu durum şehir ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir), genelde bajajın parçası daha boldur piyasada servis ağı sayesinde.Bir naked motor seven olarak mt25 e para yetmediği için çin malı cf moto nk250 dikkatimi çekti,incelemeler kötü olmadığını söylüyor ama genede forumdakilerin yorumlarını duymak isterim,bütce 200k naked öneriniz varsa söyleyebilirsiniz
Bu motoru 200bin km kullananlar var. Çok sağlam bir motor.hocam uzun yol için bu motorlar birebir diye biliyorum yani sana uyar bu ama yani uzun yol için benimde tercihim araba olurdu ben uzun yol yapmayacağım için klasik şehir içi sürmelik motor tercih ediyorum
bi bakalım test videolarına olmadı yakınımda bayi var gidip bi test sürüşü yaparım belki,sağol tavisye için
Kesinlikle japonlarla karşılaştırılmamalı abimde r25 ile mt25 vardı motorlar çinlilere göre titremiyordu bile.Cb250r titryorsa, nk250 darbeli matkap. Hatta hilti falan. Cb250r bir honda için titriyor. Ama nk250 ile karşılaştırılamaz. Tek silindir bir motor için az bile titriyor.