Yardım CG statör yanmişmi saglammi

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar baylar benim motor uzun süre bi garajda yattmişti 5 6 ay felan motoru çikardimda yüksek devirde bogulma gazdan kesiliyor
şanziman 125 lik+silndir 150lik+üst kapak 125 lik+ karbüratör 200 lük+
bu şekilde motorum önceden böyle bir sorun yaşamadim köküne kadar kadar gaz yiyordu
125 karbüratör takinca düzeliyor ama genede son girtlakda tekliyor
statörden şüpeleniyorum statör yanmiş olabilirmi

IMG_20251021_154040-min.webp

Senin sorunun benzinin bozulması. Statöre nasıl geldi bu? Karbüratörü temizle. Benzin filtreni kontrol et. Motoru yatıracağın zaman benzinsiz yatırman lazım. Hala sorun devam ediyorsa Bütün yakıt hortumlarını bi elden geçir. Tıkanıklık veya az benzin akıyor bi yerden.

Senin sorunun benzinin bozulması. Statöre nasıl geldi bu? Karbüratörü temizle. Benzin filtreni kontrol et. Motoru yatıracağın zaman benzinsiz yatırman lazım. Hala sorun devam ediyorsa Bütün yakıt hortumlarını bi elden geçir. Tıkanıklık veya az benzin akıyor bi yerden.
knka motara bineli baya oluyor 2 3 aydir tahmini biniyorum buji cdi bobin akü karbüratör degiştirdim sifir daha yeni hortum arasinda filtre var önceden siyah pas toz gibi toplamiş temizledim yani 200 karbüratör takinca motor yüksek devirde boguluyor anlamadim 200 lük karbüratör herzaman kullandim karbüratördü motor böyle boguluyor blop blop gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada statöre nasil geldi demişsin marşa basinca tak diye vurma sesi geliyor şanzimanda bende söktüm volan dişli saglam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri