Yardım CGN HAVUZUNDA MIYIM?

Kardeşim konu hakkında bi bilgim yok ama ip adresin görünüyo kaldır onu biri yanlış bişey yapabilir başın ağrımasın

Berbat bir internete sahibim. Daha doğrusu indirme hızı iyi ama iyi olsa ping çok yüksek oluyor özellikle akşamları. Bunun sebebi CGN m
Kankam İp adresin gözüküyor acilen kaldır fotoları.

Son düzenleme:
ip adresiniz gözükse ne olacak heryer hacker kaynıyor sanki. :) :) Konunuza gelecek olursak evet CGN havuzundasınız. 10 ile veya 100 le başlayan ip görüyorsanız modemde havuzdasınız demektir. Gerçek ip adresinizi google a "my ip" yazarak öğrenebilirsiniz. Sizinde resimlerde belirttiğiniz gibi gerçek ip adresiniz farklı.

ip adresiniz gözükse ne olacak heryer hacker kaynıyor sanki. :) :) Konunuza gelecek olursak evet CGN havuzundasınız. 10 ile veya 100 le başlayan ip görüyorsanız modemde havuzdasınız demektir. Gerçek ip adresinizi google a "my ip" yazarak öğrenebilirsiniz. Sizinde resimlerde belirttiğiniz gibi gerçek ip adresiniz farklı.
Bende pek önemsemedim zaten IP'ı. Googlede tuşa bassan IP alıyor siteler :) Arkadaşlar diyince kaldırayım dedim ne olur ne olmaz hem.
Nasıl çıkacam bilmiyorum bu CGN'den. Yarın arıyacam ama olumsuz olacak büyük ihtimal. Ping ve internet yavaşlamalarına sebeb olur mu?
İnternetim 17ms ve 15Mbps ye kadar çıkabiliyor ama 1000ms 1Mbps'de olabiliyor. Çok dalgalı olması sinir bozucu :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,338
Üyeler
190,015
Son üye
Ege214
Geri