CH321 Veya Cloud Stinger Hangisi alınır ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,511
https://www.itopya.com/kingston-hyperx-cloud-stinger-siyah-gaming-kulaklik-3/#product-tabs (400e kumaşını alıcam)
Fiyat olarak pek derdim yok 2si arasında kaldım.
ch 321 tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/kingston-hyperx-cloud-stinger-siyah-gaming-kulaklik-3/#product-tabs (400e kumaşını alıcam)
Fiyat olarak pek derdim yok 2si arasında kaldım.
ayrıca 2si arasında 130tl var o yüzden dedim 130 tl yi çok daha iyi değerlendirebilirsiniz

Kulaklıklar hakkında fikrim yok ne yazikki 😕 ancak kullandığım PUSAT Virtual 7.1 Kulaklıktan memnunum :)

ch 321 tabii ki

ayrıca 2si arasında 130tl var o yüzden dedim 130 TL yi çok daha iyi değerlendirebilirsiniz
Para derdim olmadığını söyledim.
Ve birisi kumaş,kumaş olması benim için önemli fakat ses kalitesi vs arasında fark var mıdır acaba ?

neden

Ve birisi kumaş,kumaş olması benim için önemli fakat ses kalitesi vs arasında fark var mıdır acaba ?

neden
ses kalitesi hem daha iyi hem derinin ses yalıtımı daha iyidir hem de deri yani kesinlikle deri benim için + senin için - ama kumaşın ses yalıtım ıdaha kötü ch321in sesi daha iyi ayrıca para derdiniz yok ise 400tl ye ço kdaha iyi alternatifler var

neden
Fiyat farkı.

ses kalitesi hem daha iyi hem derinin ses yalıtımı daha iyidir hem de deri yani kesinlikle deri benim için + senin için - ama kumaşın ses yalıtım ıdaha kötü ch321in sesi daha iyi ayrıca para derdiniz yok ise 400tl ye ço kdaha iyi alternatifler var
400tlye alternatif atar mısınız ?
Derilerin dökülüyor olup koku yapması hoşuma gitmiyor.
Ses yalıtımı felan önemli şeyler değil benim için.

"Para derdim olmadığını söyledim."

O paraya daha iyi şeyler var demek istedim.
O paraya daha iyi şeyler var demek istedim.

Benim bilgim yok ama @zbabomen o kulaklığı yalnızca 300 tl civarlarında filan öneriyordu herhalde 400 etmez zbabomen 400tl ye bir şey atsın veya
@epica59

Cloud Stinger kullanmış birisi olarak söylüyorum. Bilgisayarının ses kartı iyiyse al. Değilse CH321 al çünkü kendine ait ses kartı var. Cloud Stinger, ses kartın iyiyse süper bi ses veriyor. Ses kartım ALC1200

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,447
Üyeler
186,737
Son üye
Yusufenes1643
Geri