Chadwick Boseman hayatını kaybetti

krldogukan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,947
"Black Panther" başrol oyuncusu Chadwick Boseman hayatını kaybetti ilk olarak 2016 yılında kanser teşhisi konuldu ve 4 yıl boyuca kanser ile mücadale etti fakat yenilgiye uğradı Öte yandan Boseman'ın hayatını kaybetmesine ilişkin ABD basınına açıklamada bulunan yapımcı Nicki Fioravante, Los Angeles'te yaşayan Boseman'ın hastalığının bir süredir 4. seviyeye ulaştığını ve son anlarını ailesiyle beraber geçirdiği belirtti.

açıkçası çok üzüldüm hiç beklemiyordum böyle bir şeyi :(

"Black Panther" başrol oyuncusu Chadwick Boseman hayatını kaybetti ilk olarak 2016 yılında kanser teşhisi konuldu ve 4 yıl boyuca kanser ile mücadale etti fakat yenilgiye uğradı Öte yandan Boseman'ın hayatını kaybetmesine ilişkin ABD basınına açıklamada bulunan yapımcı Nicki Fioravante, Los Angeles'te yaşayan Boseman'ın hastalığının bir süredir 4. seviyeye ulaştığını ve son anlarını ailesiyle beraber geçirdiği belirtti.

Bende bu sabah haberlerde gördüm çok üzüldüm çok tatlı bir adamdı ve gençti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca black panther 2 de yeni oynayacak kişi kim olur bilmem ama Chadwick'in yerini tutamaz bence.

Bende bu sabah haberlerde gördüm çok üzüldüm çok tatlı bir adamdı ve gençti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca black panther 2 de yeni oynayacak kişi kim olur bilmem ama Chadwick'in yerini tutamaz bence.
bende onu düşünmüştüm :(

Tanımadığım için üzülmedim benim böyle bir huyum var ölen kişi yakınım olmadığı sürece üzülemiyorum örneğin kadın cinayetleri evet yapılan şey çok gaddarca ama yakınım olmadığı sürece üzülemiyorum.

Kanserden ölmüş diye biliyorum, gerçekten beğendiğim ve kara panter rolüne yakıştırdığım bir oyuncu idi...
Genç yaşında bırakıp gitti halkını...
EglT0mhWoAALmBk.jpg

Kanserden ölmüş diye biliyorum, gerçekten beğendiğim ve kara panter rolüne yakıştırdığım bir oyuncu idi...
Genç yaşında bırakıp gitti halkını...
Alıntıyı görüntüle
aynen kolon kanserinden ölmüş herhalde bende üzüldüm öyle çok sevdiğim bir karakter değildi fakat gerçekten çok üzüldüm :(

Çok değil 2-3 saate oyuncuyu tanımayan ergen kız/erkekler gelip YhA En SeVdiĞiM OyUnCu MiLeK PaNtEr yazacak ve ben yine dellenicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,549
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri