Chat engine güvenilir mi?

arkadaşlar ets2'ye para hilesi yapıcam bi kaç kişi ye virüs falan girmiş ne diyorsunuz (ets2 orjinal crack değil)
Yapılır,ben yaptım ve yaptıktan sonra 5 tır ile şoför alıp bakiye sıfırladım,kendi kendine işliyor şimdi paralar :D

Güvenilir.

arkadaşlar ets2'ye para hilesi yapıcam bi kaç kişi ye virüs falan girmiş ne diyorsunuz (ets2 orjinal crack değil)
Evet güvenilir. Sonrasında silebilirsin için rahat etmezse.

gezginlerden indirdim evet güvenilir. Sonrasında silebilirsin için rahat etmezse.
bence site ismini arkadaşa özelden ilet, ban yiyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapılır,ben yaptım ve yaptıktan sonra 5 tır ile şoför alıp bakiye sıfırladım,kendi kendine işliyor şimdi paralar :D
6k parayı direk 60k yapabilir miyim?

bence site ismini arkadaşa özelden ilet, ban yiyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6k parayı direk 60k yapabilir miyim?
Düzgün yolları uyguladığın sürece istediğin değere kadar çıkar,tabi dikkatli olmak gerek çünkü donup kapanabilir ufak bir hatada.

Firüs girmez kendi sitesinden indir online da ban yersen gel yüzüme tükür

Evet. Ama kurarken next next deme sonra masaüstünde Avast logosu falan görebilirsin.

Ayrıca https://www.cheatengine.org 'dan indir.

eğer ki 5-6 tane çekicin varsa ve şöförlerin varsa vapur ile seyahat et her gün onlardan para geliyor ve iyi oluyor ben öyle yapmıştım

Güvenilirdir ben baya hile yapmıştım zamanında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,685
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri