Yardım Chat Gpt Ödeme Problemi.

Faustomeister

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Gpt 1 ay ücretsiz alım yapıcam tüm kartlarıma (kredi-bank-ön ödemeli) ödeme reddedildi diyor. bu sorunu nasıl düzeltirim nasıl aşarım

Gpt 1 ay ücretsiz alım yapıcam tüm kartlarıma (kredi-bank-ön ödemeli) ödeme reddedildi diyor. bu sorunu nasıl düzeltirim nasıl aşarım
aynı sorun bende de vardı onun bi çözümü olduğunu düşünmüyorum kimisi rastgele 'şu bankayı denedim oldu, şu kartı denedim oldu' diyor ama herkes için geçerli kesin bir çözümü yok sadece dikkat çekmek için olduğunu düşünüyorum şahsen 3 gün falan onla uğraşmıştım denemediğim banka, kredi kartı kalmamıştı en son gidip satın aldım

Var mı çözümü bilen aydınlatsın lütfen
çözersem buraya çözümünü ileticem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

open ai' mail attım ilettikleri

"
Merhaba,

OpenAI Support ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bunun ne kadar sinir bozucu olabileceğini anlıyoruz ve bunu mümkün olan en kısa sürede çözmenize yardımcı olmak istiyoruz.

Başlamak için, lütfen aşağıdaki adımları deneyebilir misiniz? Bunlar, sorunun uygulama, tarayıcı veya ağ ortamıyla ilişkili olup olmadığını belirlememize yardımcı olacaktır:

• Satın alma işlemini Windows masaüstü uygulaması yerine ChatGPT web uygulaması (https://chatgpt.com) üzerinden tamamlayın. Bu, sorunun masaüstü uygulamaya özgü olup olmadığını belirlememize yardımcı olur.
  • Farklı bir tarayıcı (Chrome, Edge, Firefox veya Safari) deneyin ya da Gizli/InPrivate bir pencere kullanın. Bu, önbelleğe alınmış veriler veya uzantılar gibi tarayıcıyla ilgili sorunları elememize yardımcı olabilir.
  • Satın alma işlemini yeniden denemeden önce tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin.
  • Fatura ülkeniz ile ödeme yönteminizi eşleştirdiğinizden emin olun. Kartı veren ülke, fatura adresi ve hesap bölgesi, ödemenin reddedilmesini önlemek için tutarlı olmalıdır.
  • Varsa, farklı bir ödeme yöntemi deneyin (başka bir kart veya desteklenen başka bir seçenek); böylece sorunun tek bir ödeme kaynağına özgü olup olmadığını anlayabiliriz.
  • Tarayıcı uzantılarını geçici olarak devre dışı bırakın (özellikle reklam engelleyiciler veya gizlilik araçları), çünkü bunlar bazen ödeme akışlarına müdahale edebilir.
  • VPN veya proxy kullanmadığınızı doğrulayın ve mümkünse farklı bir ağ deneyin (örneğin, Wi‑Fi’dan mobil erişim noktasına geçmek gibi).
  • Birden fazla deneme yaptıysanız, lütfen yeniden denemeden önce 24 saat bekleyin; çünkü geçici dolandırıcılık önleme sistemleri bazen tekrarlanan işlemleri engelleyebilir.

Bu adımları denedikten sonra sorun devam ederse, faturalama ekibimizle daha ayrıntılı inceleme yapabilmemiz için biraz daha bilgiye ihtiyacımız olacak. Anlattıklarınıza dayanarak (birden fazla kartın başarısız olması, bankadan onay alınmaması ve 3D Secure isteminin görünmemesi), sorun işlem bankanıza ulaşmadan önce oluşuyor olabilir.

Lütfen aşağıdaki bilgileri paylaşabilir misiniz?

• ChatGPT hesabınızla ilişkili e-posta adresi
  • Ülkenizin Türkiye olduğunun onayı
  • En son başarısız denemenizin yaklaşık tarihi ve saati (saat dilimi dahil)
  • Ödeme sırasında gördüğünüz tam hata mesajının ekran görüntüsü
  • Sorunun web üzerinde de oluşup oluşmadığı (Windows uygulamasına ek olarak)
  • Kullandığınız tarayıcının adı ve sürümü (web üzerinde test ettiyseniz)
  • VPN veya proxy kullanılmadığının onayı
  • Denediniz alternatif ödeme yöntemleri ve ne olduğu

Bu bilgiler, işlem akışını incelememize, bölgesel veya işlemciyle ilgili herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol etmemize ve hesapla ilgili bir kısıtlama olasılığını belirlememize olanak tanıyacaktır.

Bu bilgileri aldıktan sonra, bunları inceleyip sizin için bu sorunu çözmeye yönelik en uygun sonraki adımları belirleyeceğiz.

"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,740
Üyeler
200,495
Son üye
tommy_vercetti

Geri