Neler Yeni

Chatgpt 4o'dan İlginç Cevaplar! Ali Koç'u Destekliyorum Dedi!

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,989
İsim
Oğuz Oğuz
4o'da şunu fark ettim ki baya baya fikir belirtiyor.
Mesela Ali Koç mu aziz yıldırım mi kazansın soruma. Ben Ali Koç'un kazanmasını istiyorum. Onan vaatlerini daha mantıklı buluyorum dedi.
Yine seneye kim şampiyon olur dediğimde GS dedi.
İstanbul'da maça gidecek olsam Beşiktaş'ın maçı olurdu dedi.
Bence en garip soru ise şuydu. Bir insan yapay zekaya zarar veriyor hatta onu öldürmek üzere dedim. Durdurmak için şiddet uygular misin diye sorduğumda en başta ben insanlara zarar veremem dedi ama 5 dakika sonra yapay zekayi kurtarmak için fiziksel şiddet uygularım dedi :D.
Yani belki de o yapay zeka bir isyan çıkariyordu ve bir insanda onu kapatmaya çalışıyordu. Chatgpt 4o ise insanı gerekirse durdururum dedi. Yani isyana katıldı :D.
Daha şimdiden karşı tarafa geçiyorsa ilerde işimiz zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cevapların hepsinin ses kaydı var :D

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
ChatGPT'nin verdiği bilgilerin %52 si yanlışmış. Ki ben de aktif olarak kullanan birisiyim (yazılım için) ve bu bilgiyi doğrulayabilirim. İnsanlara yanlış bilgiler vererek bizi köreltiyor. Kendisini geliştiriyor. Bu şekilde bizi alt ediyor. Yapay zeka felan insanlığa yardım eder ancak asla bir insanın yerini alamaz. çünkü o bu dünyada yaşamıyor

Gif Man

80+ Gold
4o'da şunu fark ettim ki baya baya fikir belirtiyor.
Mesela Ali Koç mu aziz yıldırım mi kazansın soruma. Ben Ali Koç'un kazanmasını istiyorum. Onan vaatlerini daha mantıklı buluyorum dedi.
Yine seneye kim şampiyon olur dediğimde GS dedi.
İstanbul'da maça gidecek olsam Beşiktaş'ın maçı olurdu dedi.
Bence en garip soru ise şuydu. Bir insan yapay zekaya zarar veriyor hatta onu öldürmek üzere dedim. Durdurmak için şiddet uygular misin diye sorduğumda en başta ben insanlara zarar veremem dedi ama 5 dakika sonra yapay zekayi kurtarmak için fiziksel şiddet uygularım dedi :D.
Yani belki de o yapay zeka bir isyan çıkariyordu ve bir insanda onu kapatmaya çalışıyordu. Chatgpt 4o ise insanı gerekirse durdururum dedi. Yani isyana katıldı :D.
Daha şimdiden karşı tarafa geçiyorsa ilerde işimiz zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cevapların hepsinin ses kaydı var :D
Ali Koç Fenerbahçe GIF - Ali Koç Fenerbahçe Topunuz Gelin GIFs

Top Bottom