ChatGPT'nin kritik seviyede bilgi eksikliği var.

çıfteli

80+
Reaksiyon skoru
74
ChatGPT Gerçekten de artık dayanılmaz hale geldi siz de fark ettiniz mi bilmiyorum ama çoğu soruları hep yanlış cevaplıyor. Gerek gündem gerek iş gerek ders.... 2022 de takılı kaldı tamam web araştırması yapıyor ama onda da bir halt çıkmıyor, direkt cevaplarının neredeyse hepsi yanlış acaba ben mi kullanmayı bilmiyorum acaba sizde de durum aynı mı bilgilendirir misiniz.

ChatGPT Gerçekten de artık dayanılmaz hale geldi siz de fark ettiniz mi bilmiyorum ama çoğu soruları hep yanlış cevaplıyor. Gerek gündem gerek iş gerek ders.... 2022 de takılı kaldı tamam web araştırması yapıyor ama onda da bir halt çıkmıyor, direkt cevaplarının neredeyse hepsi yanlış acaba ben mi kullanmayı bilmiyorum acaba sizde de durum aynı mı bilgilendirir misiniz.
Bende de aynı 2024 neredeyse hiç yok

Yoo ben memnunum.

Reis Ucretsiz Versiyonda Sinir Var bir yerden Sonra 2025 Hakkinda Bilgi veremiyor eger spesifik olarak belirtmez isen he bide kolay bir soru olacak cok arastiracaksa yine kabul etmiyor ''Kisaca Ucretli Surumu Alin Diye Mala Bagliyor''

GPT'ye Diyorum ki Ne soylersem soyliyeyim sadece Cevir yanit verme. ve once ceviri yapmasi icin bir cumle verin sonra Bir Soru Verin Mesela Kac yasindasin Yazin yani soru seklinde cumle yazin O zaman Cevap veriyor Mal yani ceviri yapmiyor kac kere tekrar ederseniz edeion anlamiyor

Ben Copilot kullanıyorum. Sorup da cevap alamadığım bir şey olmadı. ChatGBT'nin daha üstün olması gerekmiyor mu?

Kapitalist mantığı ücretli sürümü al diye IQ'suz davranıyor yer yer.

CHATGPT nin hangi sürümünden bahsediyorsun? orasıda önemli ücretsiz sürümse evet çok kötü.

Bunun nedeni yeni verilerin ücretli kullanımlar için sunulması.

Chatgpt çöp oldu. Gereksiz bilgi nerede onu topluyor getiriyor. Emin misin bak ben bakıyorum böyle bir şey yok diyorum evet haklısınız diyor tekrar aynı şeyi yazıyor. Kaynak verir misin bağlantı vesaire diyorum vermiyor aynı şeyi tekrar yazıyor. Türkiyedeki tartışma programlarındaki +60 yaş boomerlara döndü uygulama.

Çok apt*l hocam ben çıldırıyorum. Ya geçenlerde dedim ki en güçlü İnvidia ekran kartlarını sırala dedim başladı 5090-5080-4090 diye ama 5060 vs saymadı. Ya diyorum 5060 ları saymadın doğru diyor sadece 5000 serisini sayıyor. Ya bak 5000 serisinin de içinde dahil olduğu tüm ekran kartlarını yaz diyorum bu sefer 5090-5080-5060ti-4090 diyor. Buna göre 5060ti 4090dan daha güçlü çünkü 4. sıraya koymuşssun 4090'ı 3. sırada 5060ti var diyorum güç sıralaması yapıyordun buna göre 4090 5060tidan daha güçsüz dimi diyorum hayır diyor tamam düzelt o zaman diyorum başa dönüyoruz 5060-5060ti vs saymıyor bu sefer yani bazen tam çıldırtmalık

Çok apt*l hocam ben çıldırıyorum. Ya geçenlerde dedim ki en güçlü İnvidia ekran kartlarını sırala dedim başladı 5090-5080-4090 diye ama 5060 vs saymadı. Ya diyorum 5060 ları saymadın doğru diyor sadece 5000 serisini sayıyor. Ya bak 5000 serisinin de içinde dahil olduğu tüm ekran kartlarını yaz diyorum bu sefer 5090-5080-5060ti-4090 diyor. Buna göre 5060ti 4090dan daha güçlü çünkü 4. sıraya koymuşssun 4090'ı 3. sırada 5060ti var diyorum güç sıralaması yapıyordun buna göre 4090 5060tidan daha güçsüz dimi diyorum hayır diyor tamam düzelt o zaman diyorum başa dönüyoruz 5060-5060ti vs saymıyor bu sefer yani bazen tam çıldırtmalık
Allah çarpsın bende aynı sıkıntıyı yaşadım yemin ederim bu durumun aynısını bende yaşadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,936
Üyeler
189,356
Son üye
Blackss
Geri