Bünyamin Yiğit
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin video daki gibi değil hocamBu videodaki eski sürümü gibi benim attigim videoyu izleyip bakarmisin farkli mi?
Sizin video daki gibi değil hocamBu videodaki eski sürümü gibi benim attigim videoyu izleyip bakarmisin farkli mi?
720p yazıyor zaten, sanırım eski sürüm geliyor. İadeler şelale olup yağsınHocam kargo bu şekilde elime ulaştı. Kırmızı kutu olmaması mı gerekiyor yeni sürümde? Kontrol etmem gereken şeyleri yazabilirseniz ben denerim.
Kasası değil de lensindeki çizikler daha önemli hocam. Bir de temiz bir yüzeye yansıttığınız zaman toz tanecikleri var mı içerisinde bu tarz şeyler kullanıma daha büyük engel oluşturacaktır. Tabii o toz taneleri de altındaki kapağı kaldırıp silebilirsiniz. Dün merak edilen konu android sistemi 6.0 mı 9.0 mı olduğuydu buna dair bir bilgi görebiliyor musunuzNe kadar net görebilirsiniz bilmiyorum ama ürünün üstünde milyon tane kılcal çizik ve çatlaklar var. Çalıştırıp bakmaya değmez.
720p ise android 6.0 dirKasası değil de lensindeki çizikler daha önemli hocam. Bir de temiz bir yüzeye yansıttığınız zaman toz tanecikleri var mı içerisinde bu tarz şeyler kullanıma daha büyük engel oluşturacaktır. Tabii o toz taneleri de altındaki kapağı kaldırıp silebilirsiniz. Dün merak edilen konu android sistemi 6.0 mı 9.0 mı olduğuydu buna dair bir bilgi görebiliyor musunuz
Bu iadelerde gonderen firmaya bir zarari oluyor mu insallah oluyodur.720p yazıyor zaten, sanırım eski sürüm geliyor. İadeler şelale olup yağsın![]()
Kasası değil de lensindeki çizikler daha önemli hocam. Bir de temiz bir yüzeye yansıttığınız zaman toz tanecikleri var mı içerisinde bu tarz şeyler kullanıma daha büyük engel oluşturacaktır. Tabii o toz taneleri de altındaki kapağı kaldırıp silebilirsiniz. Dün merak edilen konu android sistemi 6.0 mı 9.0 mı olduğuydu buna dair bir bilgi görebiliyor musunuz
Ayarlardan hakkinda veya cihaz bilgileri kismindan gozukuyorKlavye ve menü arayüzü Android 6.0 gibi duruyor. Nereden bakabileceğimi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Ayarlardan hakkinda veya cihaz bilgileri kismindan gozukuyor
Ucuz etin yahnisinin pek olduğunu gördük sanırım hocam. Arkadaşa vankyo leisure 495w aldık ve hoparlörü dışında cihaz epey güzel, hoşumuza gitti. Vankyo projektörlere bakabilirsiniz daha düşük fiyatlara daha düşük modeller vardı sanıyorumMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İade ediyorum konu da kapanmıştır büyük ihtimalle uygun fiyata bu seviyede projeksiyon önerisi olan varsa değerlendirebilirim. İyi forumlar herkese.