Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 300 TL (iptal gelebilir) Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0

KingDeViL

80+ Bronze
hocam ben bunu 1 kasımda görmüştüm ürün 949tl fiyattaydı 5dk da bitmiş ben yetişemeyenlerdenim. işin tuhaf kısmı tek hesaptan 5-10 adet alanlar nasıl kargo yaptılar iptal olmadı ? ben 2k monitör 4.299tl olan monitör almıştım hepsiburada yanlış fiyatlandırma diye iptal ediyorlar 20klık kahve makinası iptal etmeden göndermişlerse bu adamlar ne kazandı da 949tl den verdiler :)
Bence o ürünler kimsenin eline geçmemiştir. Telegramda bir resim gördüm adam 15 tane kahve makinesi almış. Bence sahte resimler bunlar. Telegrama insan çekmek için.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
Bence o ürünler kimsenin eline geçmemiştir. Telegramda bir resim gördüm adam 15 tane kahve makinesi almış. Bence sahte resimler bunlar. Telegrama insan çekmek için.
olabilir hocam stoklu beleşe ürün göndereceklerini bende sanmıyorum. 949tl fiyat hatasıydı bana göre.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ben değil de siz kendinizi Teknosa yerine koymuşsunuz onlar gibi savunma yapıyorsunuz bana. Normal bir vatandaş olarak ürünün piyasasını araştırmadan instagram üzerinde gördüğüm reklam üzerinden ürünü satın aldım diyelim. İptal olunca da şikayet ediyorum. Bu kadar basit. Sanki ürünü sizden alacakmışım gibi Teknosayı savunmanız çok saçma.
Siz kimseye kendinizi açıklamak zorunda değilsiniz kimsede sizi yargılayamaz, ürün o fiyattan koyulduysa satılmak zorunda. Teknosa faiş fiyatlı ürün de satıp müşteriyi kazıkladığı da oluyor, bunları düşünmeye gerek yok o yüzden. Size tanınmış bir hak var bunu istediğiniz gibi thh ye giderek kullanabilirsiniz, yüksek ihtimal kazanırsınız. Kazandıktan sonra da 15 gün içinde teknosa nın temyize gitmeye hakkı var gitmezse o ücrete size satmak zorunda gitse dahi de teknosanın kazanabileceğini ben zannetmiyorum

Top Bottom