Neler Yeni

cherry hakkındaki düşünceleriniz?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
çevremde çok alanlar var.Bu alan adamlar kıl adamlar.İnine cinine kadar araştıran adamlar.Bir kesim rezalet diyo bir kesimde çok övüyo
birde güvenlik testleri bir olay vardı kaç puan veya yıldız aldı cherry?

ThE LoSt

80+ Gold
çevremde çok alanlar var.Bu alan adamlar kıl adamlar.İnine cinine kadar araştıran adamlar.Bir kesim rezalet diyo bir kesimde çok övüyo
Ön yargı ile yaklaşmayın, piyasaya sürülen her mal önce kötülenir sonra keşfedilir tanınır benimsenir ama bir kitle yine bir sorun bulur bir araçtan ne istediğinize bağlı turbo benzin 184bg otomatik şanzuman ile yürürü gayet iyi yakıt olarakta bu aracın 1.0 tsı 1.3 tce hatta 1.5 tsı gibi yakmasını kimse beklemesin araç hem hacim hem beygir olarak bu araçlardan bir kaç gömlek yukarıda haliyle 1 2 litre fazla yakması gayet normal. oldukça dolu araçlar zaten tasarım olarak da sizi tatmin ediyorsa alınabilir.

Zexius

80+ Bronze
Anneme aldık daha yeni 1 ay oldu ya olmadı güvenlik testini bilmem ama taş gibi araba pederin 2005 honda civic modelinden sonra tofastan ferrariye binmiş gibi hissettirdi komut veriyorum sadece götümü havalandırıyor 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Yuzarsef
Alınmaz.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Bende merak ediyorum bunu. Çok iyi diyen de var, biraz kötüleyende var. Ama ben sıcak bakıyorum bu araçlar hakkında. Fiyatı da cazibesi.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
Boşluğuma gelmiş alınmaz.

adoxxl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mert Adem Özkan
Param olsa direkt Tiggo 8 pro alırım net

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Reis kullanicilara bakarsak begeniyorlarama aracalr en azindan 100-150 bin km devirdikten sonra gorecegiz asil kaliteyi. Bakalim o zaman araclar sanayiden cikamiyor mu yokda ford, toyota, honda markalarin araclari gibi yuksek kilometrelere mi cikiyorlar.

Son düzenleme:

EMGRANDO

80+ Bronze
Top Bottom