- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Eline sağlık
Oley be sonum böyle olmadı. Ama çınlama değil de yay sesi var gibi. Mousepad üzerinde kullanınca geçiyor ama o zaman da mouseu kullanamıyorum adam gibi.İnşallah sonum böyle olmaz Ben de Outemu Blue Switch'li klavye sipariş ettim.
Klavyenin ismini yazıp yanına specs yazıp Google amcaya yazmak zor olmamalıEline sağlık güzel konu.
Bu switchi kullanan klavyelerin de linkini koysan daha da güzelleşebilirdi.
100 milyon tıklamaya kadar ulaşan tıklama ömrüne sahip. Tabii sözde.
İnternetten buldum bu konuyu, benim gibi bakanlar olacaktır elbet. Üzerinden uzun zaman geçmiş ama rehberdeki yanlış bilgiyi düzelteyim.Tek farkı üstteki model 100 milyon, bu model ise 50 milyon tıklamaya kadar dayanıklı. Tabii sözde.
Cherry kalite ama cok para
Gateron yaparsan çok güzel olur bi dahakine.
Uzun ömürlülük açısından diyorsanız, katı bir testten geçip toleransı en düşük olan ve uzun süre hissiyatını koruyan anahtarlardan biri. Yani evet kalitelisi. Ama switchler açısından geldiğimiz noktada bu kadar uzun ömürlü olmasının pek bir anlamı yok zira switchler eskimeden klavyeler değişiliyor. Şu anda cherry'den pahalı bir sürü çinli switch bulunuyor. Hissiyat açısından çok daha güzelleri var. Maalesef çok pahalı olduğundan Türkiye'de yaygın değiller.Onu oylar belirler artık.
Aynen ya çeri.olmak.para.çok