CHERRY-Supreme Sistem Upgrade

Ayat

80+
Reaksiyon skoru
29
Beyler bu sistem SSD toshiba yapıcam kasa versa j25 fiyat 5480 TL oluyo alınır mı ekran kartı için herkes ısınıyo diyo bazılarıda super ısınmıyo diyo

Stokta yok zaten.

Dostum sistemi aldım kullanıyorum. Ekran kartı ısınması diye bir sorun yaşamadım. 75 dereceyi geçmedi bir kere bile. Ancak kartta fabrika çıkışı bir problem var o yüzden 2 ay ekran kartı beklememek için sistem iade talebi oluşturdum.

Dostum sistemi aldım kullanıyorum. Ekran kartı ısınması diye bir sorun yaşamadım. 75 dereceyi geçmedi bir kere bile. Ancak kartta fabrika çıkışı bir problem var o yüzden 2 ay ekran kartı beklememek için sistem iade talebi oluşturdum.
problem nedir?

LiveKernelEvent 141

Alamadım sorun ne

LiveKernelEvent 141 windows günlüğündeki hata kodu. Basitçe sadeleştirirsem eğer oyun içinde oyunu kapatıyor, görüntü donuyor. Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesiyor vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun bana gönderilen ekran kartında. Bütün tuf serisi ekran kartlarında var demek değil bu. Arızalı çıkmış bana denk gelmiş. Bunun açıklama gereği hissettim çünkü bunu kesin bilgi algıyabilecek insanlar var.

Son düzenleme:
Beyler bu sistem SSD toshiba yapıcam kasa versa j25 fiyat 5480 TL oluyo alınır mı ekran kartı için herkes ısınıyo diyo bazılarıda super ısınmıyo diyo

Bende aynı sistemden alacağım. Ve Super serisinde ısınma sorunu yok için rahat olsun dostum. Sadece işlemciyi Ryzen 5 2600 yapmanı öneririm. Çünkü sistemin önerdiği işlemcide (Ryzen 5 3500x) 6 mantıksal çekirdeği olduğu için yayın yapamazsın, render yapmakta zorlanırsın. Ryzen 5 2600'da ise 12 mantıksal çekirdek ile kolaylıkla render ve yüksek kalitede yayın yapabilirsin... Sen karar ver. 3500 oyunlarda daha iyi performans veriyor fakat yayın ve render da kötü. Yayın yapmak ve video editlemek istiyorsan 2600'ü öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,689
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri