CHEST-V9 -> RX 6600 - Ryzen 5 5500 - 16 GB 500 GB -> 15999TL

ryzen 5 2600x sapphire rx580 8gb kullanıyorum ve değişmek istiyorum geçmeye değermi geçen hafta bu ekran ve işlemci almak istediğimi belirtiğim konu açtım ve linç yemiştim :D
kanka youtube testlere bak 5500e hiç değmez 5600e de tavsiye etmem geçerken direkt am5e geç

vayyy beee şanssızlığın böylesi de olmaz ki daha yeni sistem topladım 15.340 tl gitti soğutucu dahil. İşlemcim i3 13100f ekran kartım 2. el rx 6600 biraz daha beklesem bu sistemi alırdım en azından ekran kartım sıfır olurdu :(

Bildiğim kadarıyla İtopya İyzico'nun %25 bayram kampanyasına kesin dahil ve ordan 500TL iade alabilirsiniz. Sonra İyzico'nun İtopya ile yaptığı %10 kampanyası var ordan da 1000TL iade alabilirsiniz. Emin olmadığım İtopya'nın ilk sipariş 500TL kampanyasına dahil olup olmadığı ben denediğimde kampanyadan alamadım ve bir forumda İyzico destekle görüştüğünü ve temsilcinin İtopya'nın o kampanyaya dahil olmadığını söylediğini hatırlıyorum. Yani ilk sipariş kampanyasından yararlananamasanız bile kampanyaları birleştirerek garanti 1500TL iade alabilirisiniz ve size 14500TL'ye gelir.

ryzen 5 2600x sapphire rx580 8gb kullanıyorum ve değişmek istiyorum geçmeye değermi geçen hafta bu ekran ve işlemci almak istediğimi belirtiğim konu açtım ve linç yemiştim :D
yeterliyse almana gerek yok sistem tıkanmaya başlayınca satar am5 geçersin direk

ben basit bir insanım oyunumu açar ve oynarım diyenler için 10 numara sistem

Geri