Plot açamazsınız onu kastetmiş galiba arkadaş ilerleyen günlerde hacim büyüyeceği için k32 ler kalkacaktırBöyle bir kaide yok.
Plot açamazsınız onu kastetmiş galiba arkadaş ilerleyen günlerde hacim büyüyeceği için k32 ler kalkacaktırBöyle bir kaide yok.
k-32'nin en az 10 yılı var.Plot açamazsınız onu kastetmiş galiba arkadaş ilerleyen günlerde hacim büyüyeceği için k32 ler kalkacaktır
Evet ssdler biraz pahalı ancak maliyetinden fazlasini kazandiracak kadar coin yukselince o da gider. 500 GB leri bilemiyorum ama +1 tbler gider.SSD lerde böyle bir durum olurmu
Umarım 500'ler gitmez.Evet ssdler biraz pahalı ancak maliyetinden fazlasini kazandiracak kadar coin yukselince o da gider. 500 GB leri bilemiyorum ama +1 tbler gider.
Benm 500 lük ssd bide 1tb hdd var ne kadar sürede ne kadar kazanırım ?100GB alanla kazamazsınız, zaten para kazanmanız için en az 10-15k sermayeniz olması gerekmekte.
Ekran kartı bulabilsem para artarsa bide 500 luk SSD almayı dusunuyordum. Ancak görünen o ki ikisinden de olacazUmarım 500'ler gitmez.
Tam bilemiyorum ama böyle küçük rakamlarla bir şey kazanamazsınız ben söyleyeyim. Adam akıllı sermaye gerekiyor para kazanmak için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
500 almak yerine tb'lerden ilerlerler diye düşünüyorum.
404 veriyor.WD Elements 10 TB Desktop USB 3.0 Taşınabilir Disk Hard Drive Fiyatı - Trendyol
WD 10tb Elements 3.5" Usb 3.0 Bwlg0100hbk-eesn Taşınabilir Disk Harici Harddisk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu almayı düşünüyorum alırsam kazanırmıyım peki ?
Tekrar deneyin bende açılıyor.404 veriyor.