Olur hocam. Ekran kartı olarak 1660s, 20TB HDD'ye yakın olduğunu düşünürsen eğer 4TB üstü HDD'ler ve 2TB altı SSD'ler pahalanacaktır.Ekran kartı kadar yokluk olacağını sanmıyorum.
Olur hocam. Ekran kartı olarak 1660s, 20TB HDD'ye yakın olduğunu düşünürsen eğer 4TB üstü HDD'ler ve 2TB altı SSD'ler pahalanacaktır.Ekran kartı kadar yokluk olacağını sanmıyorum.
100GB alanla kazamazsınız, zaten para kazanmanız için en az 10-15k sermayeniz olması gerekmekte.Şimdi kazıma başlasam benim alanıma bir şeyler indirirmi alanım azalırmı yani diyelim 100gb bir şey indirirse onu silebiliyomuyum indirirmi böle bişi ?
Böyle bir kaide yok.Ayrıca hdd 1tb dan aşağı ve ssd için 240gb dan aşağı olursa kazım yapamıyorsunuz.
Hocam harddiski bozma gibi bir şansı var mı?Olur hocam. Ekran kartı olarak 1660s, 20TB HDD'ye yakın olduğunu düşünürsen eğer 4TB üstü HDD'ler ve 2TB altı SSD'ler pahalanacaktır.
Var tabii. Özellikle yazma-okuma yapan cihazı. ama direk değil yani. arsa başına 1.6TB yazıyor.Hocam harddiski bozma gibi bir şansı var mı?
Teşekkürler cevabınız için. Anladığım kadarıyla 1 tb diskimle girilcek iş değil.Var tabii. Özellikle yazma-okuma yapan cihazı. ama direk değil yani. arsa başına 1.6TB yazıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben 1600TL harcadım. Havuzlar açılınca bi 4 veya 6TB daha alacağım.
Yok hocam. zaten şu an şans işi. Ben gelişmeleri yayınlıyorum takip ederseniz görürsünüz.Teşekkürler cevabınız için. Anladığım kadarıyla 1 tb diskimle girilcek iş değil.
+4 TB üzeri HDD Lee piyasadan silinebilir.Arkadaşlar bi HDD depolasam mı ekran kartına dönermi iş ya harbiden merak ettim
SSD lerde böyle bir durum olurmu+4 TB üzeri HDD Lee piyasadan silinebilir.
500GB-1TB-2TB'da azalış bekliyorum ben.SSD lerde böyle bir durum olurmu