Rami arttırmadıysanız*Hocam ilk ssdye daha sonra hddye yükleniyor ve gelişmiş ayarlardan rami değiştirmediyseniz uzun sürecektir.
Ram 16Hocam ilk ssdye daha sonra hddye yükleniyor ve gelişmiş ayarlardan rami değiştirmediyseniz uzun sürecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rami arttırmadıysanız*
Teşekkür ederim bakıyorumÇok yanlış yapmışsın.Chia Coin Farming/Mining Nasıl Yapılır? #Depolama İle Para Kazanmak
Donanım alanında araştırma ve inceleme yazıları yazarak sizlere doğru bir şekilde kılavuz olmaya çalışıyoruz. Donanım Kılavuzum.donanimkilavuzumm.blogspot.com
Ramleri nabıcamÇok yanlış yapmışsın.Chia Coin Farming/Mining Nasıl Yapılır? #Depolama İle Para Kazanmak
Donanım alanında araştırma ve inceleme yazıları yazarak sizlere doğru bir şekilde kılavuz olmaya çalışıyoruz. Donanım Kılavuzum.donanimkilavuzumm.blogspot.com
Okursan görürsün.Teşekkür ederim bakıyorum
Ramleri nabıcam
SSD ile de alakalı. Orada teknik terimler var. Her şeyi kapat. Yazıyı baştan sona oku bi.16gb ram var bende
Plot in parallel seçeneği üst düzey sistem için miş benmki ne kadar üst düzeye girermi
Ram miktarını ayarlayacaksın sadeceç Ne kadar istiyorsanOkudum 3 4 kez ama anlamadım burayı ne yapmam lazımAlıntıyı görüntüle