DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
ben de kesin kaynaklar bulamıyorum ama 3 mayıs önemlş gibi duruyor.değeri 20 dolar üstüne ulaşınca binanceye gelecek diye duymuştum kaynak bulursam atarım
chia bence mining için kullanılacak olsa da yatırım için de güzel bir seçenek olacak gibime geliyor özellikle ilk zamanlarında birçok alt ve orta sınıf kullanıcının dikkatini çekeceğinden ciha piyasası epey bi hareketli olacaktır belki de al sat yapmak için bile kullanılabilirben de kesin kaynaklar bulamıyorum ama 3 mayıs önemlş gibi duruyor.
ben ilk çıkınca bir 10 dolar atıp unutmayı planlıyorum 2 3 aya 10 xi ' i var gibi çünkü çok ses getiriyor ağır ağır daolsa ytdchia bence mining için kullanılacak olsa da yatırım için de güzel bir seçenek olacak gibime geliyor özellikle ilk zamanlarında birçok alt ve orta sınıf kullanıcının dikkatini çekeceğinden ciha piyasası epey bi hareketli olacaktır belki de al sat yapmak için bile kullanılabilir
çinde stoklar bittiyse globaldeki etkisini düşünemiyorumben ilk çıkınca bir 10 dolar atıp unutmayı planlıyorum 2 3 aya 10 xi ' i var gibi çünkü çok ses getiriyor ağır ağır daolsa ytd
hocam altındaki matematiği kapmamız da önemliçinde stoklar bittiyse globaldeki etkisini düşünemiyorum
çinde azımsanmayacak bir kesimden destek var dünyanın diğer uclarında bu fırsatı kollayacak en az milyonlar olacaktır açık ve net bir şekilde anlaşılıyor.
tabi bizim bahsettiğimiz sadece bunun iyi tarafı elbet bu işin peşine düşecek açık arayışında olacak kişiler de var ve bunun beraberinde gelecek sorunlar..hocam altındaki matematiği kapmamız da önemli
işlemci ve ekran kartına göre yavaş çünkü bu hddler
bu acaba bir açık yaratır mı bunlara bakmak ona göre yatırım yapmak lazım
kodlar açık kaynak olarak paylaşılmış
bakmak lazım
https://github.com/Chia-Network/chia-blockchain
github hesapları
düşükten alıp uzun vadede kazandırır bence ytdchia bence mining için kullanılacak olsa da yatırım için de güzel bir seçenek olacak gibime geliyor özellikle ilk zamanlarında birçok alt ve orta sınıf kullanıcının dikkatini çekeceğinden ciha piyasası epey bi hareketli olacaktır belki de al sat yapmak için bile kullanılabilir
inş herkes hdd ye yönelir.binance gelecekmiş 15$ diyorlar 30 ve üstü çıkarsa hdd biter valla
Bittorentin kurucusuArkadaşlar 200 TL atıcam, batmaz demi?
Kim bu coin kurucusu bu arada?
Bakalım ya ben bu ay sonu sepetimi güncelleyeceğim. Allah büyük, belki chia ya ben de atarım bir iki şey.tabi bizim bahsettiğimiz sadece bunun iyi tarafı elbet bu işin peşine düşecek açık arayışında olacak kişiler de var ve bunun beraberinde gelecek sorunlar..
bu yüzden ne olur ne olmaz ben şahsen hdd mining yapmak yerine grafiğe göre al sat yapmayı hedefliyorum, geçen belli süreden sonra baktım bir sıkıntı yaşanmadı ben de girerim direkt işin içine.