Chia Mining Yardım PLS

Laxerian

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,286
Chia Mininge başlamayı düşünüyorum en geç 1 hafta sonra alacağım parçalar
Pny Cs3030 500GB 780TL
Wd Element 6TB 950TL 3X
Kendi oyun bilgisayarımda yapmayı düşünüyorum bir sorun ile vs karşılaşır mıyım? Parçalar güzel mi akım korumalı priz alacağım hddleri Hub vs olmadan anakarta bağlayacağım Anakart Msi MPG Z490 Gaming Edge Wifi
@baltazar @Emirhandkee @Leade

Pny Cs3030 500GB 780TL
Wd Element 6TB 950TL 3X
Kendi oyun bilgisayarımda yapmayı düşünüyorum bir sorun ile vs karşılaşır mıyım? Parçalar güzel mi akım korumalı priz alacağım hddleri Hub vs olmadan anakarta bağlayacağım Anakart Msi MPG Z490 Gaming Edge Wifi
Bende tek bi 7200 rpm 6 tb bi hdd almay8 düşünüyorum ama hdd elimde kalır diye korkuyorum

Rez

Pny Cs3030 500GB 780TL
Wd Element 6TB 950TL 3X
Bence 600-700TL bandına ikinci el ucuzundan anakart, APU işlemci, RAM ve PSU alıp bunları ona bağla. O bilgisayarı 7/24 açık bırakmaya değmez.

Dostum anladığım kadarıyla (emin değilim) ssd veya hdd olması ilk farm açılırken sadece fark ediyor o kadar.
Alanlar çok önemli yani. Boyutun fazla olması önemli. Sana şimdi kaynağı atıcam. Hdd almaya çalış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonradanda ekleme yapacağım için ssd de almam şart
Sadece bilgilendirme yaptım ben de araştırıyorum dostum.
Okuyup bilgileniriz. Zaten elinde kalmaz sonuç olarak depolama her zaman iş yapar.

Pny Cs3030 500GB 780TL
Wd Element 6TB 950TL 3X
Öncelikle Chia muhtemelen 3 mayısta global borsalara açılacak, alacaksanız o zamandan hemen sonra duruma göre almanızı öneririm çünkü bir ihtimalle bu iş balon da olabilir ve sizin yatırımınız çöpe gidebilir.
C3030 TBW açısından bu iş için bayağı mantıklı çünkü plot yapma işlemi bayağı ssd'i yoran bir eylemdir.

Geri