Hocam ets ye mod keuup oynayabilirsin. Asettoya da olue.Başlıkta da görüldüğü üzere sizlerden araba oyunu önerisi istiyorum, ama şunu belirtmek isterim serbest gezebileceğim bir araba oyunu olsun. Yarış veya görev yapmak üzerine olmasın. Kısa ve öz olarak "açık dünyada araba sürebileceğim oyunlar" ETS2 de çok geniş bir harita olmasına karşın haritanın çoğunluğu otoban ve tek seçenek tır olduğu için de bayıyor kısa bir süre sonra. Bu çerçeve üzerinde önerilerinizi bekliyorum.
Evet, aslında yapılabilir fakat üstünde uğraşılan bir mod bulmak genellikle zor oluyor. Bir araba modu ekleyince sürüş hissi çok absürt kaçıyor oyundaki arabalara göre.Hocam ets ye mod keuup oynayabilirsin. Asettoya da olue.
Araba modu kaliteli bulmak lazim hocam. Asettoya da harita modu attimi kullanirsin. Ben de araba hastasi olan bir insna olarka fh4 oynuyorum. Bir tane gorev yapmadim. Dunya arabam var. Ama harita yetmiyor artikEvet, aslında yapılabilir fakat üstünde uğraşılan bir mod bulmak genellikle zor oluyor. Bir araba modu ekleyince sürüş hissi çok absürt kaçıyor oyundaki arabalara göre.
Araba modu yapabilirsiniz.tek seçenek tır
FiveM'de Supra ile az drift atmadımGta 5 .
Araba sürmek için girdiğim çok oluyor.
+++ kesinlikleGta 5 .
Araba sürmek için girdiğim çok oluyor.
Evet, ben de elle tutulur derecede görev yapmadım. Tune yapmak, Drift Zone ve Speed Zonelarda vakit geçirmek. Aynı zamanda serbest araba sürmek aşırı keyifliydi. Dediğin gibi haritayı ezbere biliyorum artık ve cidden yetmiyor harita. Sanırım FH5 yüklemek çare olcakAraba modu kaliteli bulmak lazim hocam. Asettoya da harita modu attimi kullanirsin. Ben de araba hastasi olan bir insna olarka fh4 oynuyorum. Bir tane gorev yapmadim. Dunya arabam var. Ama harita yetmiyor artik
Cook pahali hocam.Evet, ben de elle tutulur derecede görev yapmadım. Tune yapmak, Drift Zone ve Speed Zonelarda vakit geçirmek. Aynı zamanda serbest araba sürmek aşırı keyifliydi. Dediğin gibi haritayı ezbere biliyorum artık ve cidden yetmiyor harita. Sanırım FH5 yüklemek çare olcak
öyle ama güzelNFS 2015, gündüz vakti yok oyunda ama akşam vakitlerinde geçtiğinden çoğunlukla yağmur yağdığını görebilirsiniz.