Neler Yeni

Chill Araba Oyunu Önerisi?

kyagizzz

80+ Bronze
Başlıkta da görüldüğü üzere sizlerden araba oyunu önerisi istiyorum, ama şunu belirtmek isterim serbest gezebileceğim bir araba oyunu olsun. Yarış veya görev yapmak üzerine olmasın. Kısa ve öz olarak "açık dünyada araba sürebileceğim oyunlar" ETS2 de çok geniş bir harita olmasına karşın haritanın çoğunluğu otoban ve tek seçenek tır olduğu için de bayıyor kısa bir süre sonra. Bu çerçeve üzerinde önerilerinizi bekliyorum.
Hocam ets ye mod keuup oynayabilirsin. Asettoya da olue.

Critaes

80+ Bronze
Hocam ets ye mod keuup oynayabilirsin. Asettoya da olue.
Evet, aslında yapılabilir fakat üstünde uğraşılan bir mod bulmak genellikle zor oluyor. Bir araba modu ekleyince sürüş hissi çok absürt kaçıyor oyundaki arabalara göre.

kyagizzz

80+ Bronze
Evet, aslında yapılabilir fakat üstünde uğraşılan bir mod bulmak genellikle zor oluyor. Bir araba modu ekleyince sürüş hissi çok absürt kaçıyor oyundaki arabalara göre.
Araba modu kaliteli bulmak lazim hocam. Asettoya da harita modu attimi kullanirsin. Ben de araba hastasi olan bir insna olarka fh4 oynuyorum. Bir tane gorev yapmadim. Dunya arabam var. Ama harita yetmiyor artik

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
NFS 2015, gündüz vakti yok oyunda ama akşam vakitlerinde geçtiğinden çoğunlukla yağmur yağdığını görebilirsiniz.

theali

80+ Bronze

Critaes

80+ Bronze
Araba modu kaliteli bulmak lazim hocam. Asettoya da harita modu attimi kullanirsin. Ben de araba hastasi olan bir insna olarka fh4 oynuyorum. Bir tane gorev yapmadim. Dunya arabam var. Ama harita yetmiyor artik
Evet, ben de elle tutulur derecede görev yapmadım. Tune yapmak, Drift Zone ve Speed Zonelarda vakit geçirmek. Aynı zamanda serbest araba sürmek aşırı keyifliydi. Dediğin gibi haritayı ezbere biliyorum artık ve cidden yetmiyor harita. Sanırım FH5 yüklemek çare olcak :)

kyagizzz

80+ Bronze
Evet, ben de elle tutulur derecede görev yapmadım. Tune yapmak, Drift Zone ve Speed Zonelarda vakit geçirmek. Aynı zamanda serbest araba sürmek aşırı keyifliydi. Dediğin gibi haritayı ezbere biliyorum artık ve cidden yetmiyor harita. Sanırım FH5 yüklemek çare olcak :)
Cook pahali hocam.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,483
İsim
Mert Can Ergün
NFS 2015, gündüz vakti yok oyunda ama akşam vakitlerinde geçtiğinden çoğunlukla yağmur yağdığını görebilirsiniz.
öyle ama güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

forza5
nfs 2015
nfs heat
ets(mod+ harita modları online oynayabilirsin harita modları oynamak için dlcler şart)
otobüs oyunları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,656
Üyeler
159,375
Son üye
Utkukalenderr
Top Bottom