Chill Oyun Önerisi.

Convex

80+
Reaksiyon skoru
14
Rekabetçi veya hikaye türünde değilde arkada müzik çalarken kafa dağıtmalık bir oyun arıyorum.

f1 2020

Minecraft

Ori and will of the wisps.

Slime Rancher.

Car Mechanic Simulator, House Flipper
Car mechanic çok karmaşık bir oyun ya. Oyunu aldım tüm dlcleri ile heyecanla indirdim açınca garaj geldi 2 tane araba var parçaladım flnda ne yapcağımı anlamadım bir amaç vermedi. Ne yapmam lazım

THİS WAR OF MİNE,KESİNLİKLE THİS WAR OF MİNE

Car mechanic çok karmaşık bir oyun ya. Oyunu aldım tüm dlcleri ile heyecanla indirdim açınca garaj geldi 2 tane araba var parçaladım flnda ne yapcağımı anlamadım bir amaç vermedi. Ne yapmam lazım
Ben de ilk oynadığımda öyle olmuştu. Ama zaten ilk verilen arabalar kolay, sonrasında gelen araçların da nerelerinde sıkıntılı olduğunu gösteriyor oyun, siz onları söküp yenilerini taktıkça artık bir yerden sonra öğreniyorsunuz. 1-2 saat şans vermeniz gerek.

Ben de ilk oynadığımda öyle olmuştu. Ama zaten ilk verilen arabalar kolay, sonrasında gelen araçların da nerelerinde sıkıntılı olduğunu gösteriyor oyun, siz onları söküp yenilerini taktıkça artık bir yerden sonra öğreniyorsunuz. 1-2 saat şans vermeniz gerek.
O zaman ilk baştaki amacım arabaları tamamen parçalamak mı? Çünkü bir türlü anlayamadım ne yapmam lazım. Ona göre yeniden başlim

Rekabetçi veya hikaye türünde değilde arkada müzik çalarken kafa dağıtmalık bir oyun arıyorum.
Serious sam saf aksiyon bol stres atmalık yaratık öldürmece

THİS WAR OF MİNE,KESİNLİKLE THİS WAR OF MİNE

Hocam bu oyun kafa dağıtmak için oynanmaz, seçimlerimden doğan kötü sonuçlar beni etkilemişti ve oyunun dünyası bir defa karanlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,096,985
Üyeler
174,474
Son üye
JohnMarston
Geri