Car Mechanic Simulator, House FlipperRekabetçi veya hikaye türünde değilde arkada müzik çalarken kafa dağıtmalık bir oyun arıyorum.
Car mechanic çok karmaşık bir oyun ya. Oyunu aldım tüm dlcleri ile heyecanla indirdim açınca garaj geldi 2 tane araba var parçaladım flnda ne yapcağımı anlamadım bir amaç vermedi. Ne yapmam lazımCar Mechanic Simulator, House Flipper
Ben de ilk oynadığımda öyle olmuştu. Ama zaten ilk verilen arabalar kolay, sonrasında gelen araçların da nerelerinde sıkıntılı olduğunu gösteriyor oyun, siz onları söküp yenilerini taktıkça artık bir yerden sonra öğreniyorsunuz. 1-2 saat şans vermeniz gerek.Car mechanic çok karmaşık bir oyun ya. Oyunu aldım tüm dlcleri ile heyecanla indirdim açınca garaj geldi 2 tane araba var parçaladım flnda ne yapcağımı anlamadım bir amaç vermedi. Ne yapmam lazım
O zaman ilk baştaki amacım arabaları tamamen parçalamak mı? Çünkü bir türlü anlayamadım ne yapmam lazım. Ona göre yeniden başlimBen de ilk oynadığımda öyle olmuştu. Ama zaten ilk verilen arabalar kolay, sonrasında gelen araçların da nerelerinde sıkıntılı olduğunu gösteriyor oyun, siz onları söküp yenilerini taktıkça artık bir yerden sonra öğreniyorsunuz. 1-2 saat şans vermeniz gerek.
Serious sam saf aksiyon bol stres atmalık yaratık öldürmeceRekabetçi veya hikaye türünde değilde arkada müzik çalarken kafa dağıtmalık bir oyun arıyorum.
kanka gris' e bakabilirsin sevmeyebilirsin ama güzel oyundurRekabetçi veya hikaye türünde değilde arkada müzik çalarken kafa dağıtmalık bir oyun arıyorum.
Hocam bu oyun kafa dağıtmak için oynanmaz, seçimlerimden doğan kötü sonuçlar beni etkilemişti ve oyunun dünyası bir defa karanlık.THİS WAR OF MİNE,KESİNLİKLE THİS WAR OF MİNE