🔥İndirim Chippin 200 TL Puan ve Trendyol Yemek 200 TL + Trendyol Market'te 250 TL İndirim

muhammetdd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
763
:blobdance:Yazacaklarımı iyi okuyun ki en iyi şekilde faydalanabilin.:blobdance:

(Yapı Kredi Müşterisi değilseniz bu adımı atlayın, alt kısma geçin)
İlk öncelikle Yapı Kredi müşterisiyseniz uygulamasına girin ve kampanyalar kısmına girin (Girişte en altta). Ardından Chippin'e ilk kez üye olacaklara özel 200 TL Puan kampanyasını seçip kaydınızı oluşturun. Bu şekilde bedava 200 TL Puan gelmiş oldu.

1762774016227.webp

Trendyol kodlarını almak için Chippin uygulamasında kampanyalar kısmına girin (Altta). Ardından kaydırıp Trendyol ile ilgili olanları bulup kodunuzu alın. Yemek kodu için alt limit 400 TL

1762774225131.webp

Son düzenleme:
hayatpay de veriyor ihtiyacı olan varsa , daha önce fıratyemek200 orkunyemek200 gibi kodları kullandıysanız da aynı kartla alırsanız chippinin kod yanıyor farklı kartla alınca düzeldi

trendyol yemek de fıratyemek200 ya da orkınyemek200 kodunu kullandıysanız chippin in yemek kodunu girdiğiniz de kod kullanılmıştır diyor . Farklı kart ve farklı hesap gerekiyor ondan dedim
hayatpay üzerinden de kod veriliyor olarak anladım tamamdır teşekkürler hocam

Ben üye oldum 2 hafta önce 200tl vermedi daha

Chippin indirdim üye oldum da yapı kredi 200 puan olayını göremedim?

Şu iki maddeye göre baktın değil mi hocam?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapı Kredi üzerinden giriliyor o kampanyaya. Chippin içinden sadece Trendyol kampanyasına katılabilirsin hocam.
Bişi anlamadım şimdi tekrar girdim
200 tl marka puanı gelmiş fakst hatiç ayakkabıda geçerli diyor

Bişi anlamadım şimdi tekrar girdim
200 tl marka puanı gelmiş fakst hatiç ayakkabıda geçerli diyor
Hocam Yapı Kredi uygulamasına gir.
Kartlarım>Banka Kartlarıma gir.
Kartını seç, Diğer İşlemler>Puan Bilgilerine Gir.
Marka Puan kısmına geçip, üstüne tıkla. Kullanabileceğin yerler çıkıyor :D

Kullanmak içinse sanırım Chippin uygulamasına o kartını eklemen ve Chippin ile ödeme yapman gerekiyor.

Geri