Chipset driver nedir?

Valla "Chipset sürücüsü" ne demek sana tam tanımını yapamam ama önemli bir şey. Olmazsa olmaz. Anakartın nedir?
Reis ben böyle bir şey kurmadım gereklimi? ne işe yarıyorki?

Eğer yüklemezsen Aygıt Yöneticisi'nde sürücüsü olmayan, ünlem işareti olan cihazlar görebilirsin.
Sanırım bunu game garaj kurulu gönderiyor çünkü aygıt yöneticisinde ünlem işaretli bişey yok :D

Hayır onuda kurmadım.
Allah Allah. Garip. Denetim Masası, Program Kaldır bölümünde "AMD Chipset Drivers" diye bir şey var mı?
Hocam niye kurmasın
Ekran kartı driveri kurarken otamatik yüklüyor da olabilir adrenalin sofware falan
Windows kendi kurmuyor onu. Kaç kişi gördüm chipset sürücüsü kurmadığı için Aygıt Yöneticisi'nde ünlem işaretli cihazları olan. Windows Update'le mi kuruyor diyeceğim, onu da bilemiyorum. Neyse. Pek önemli değil.
Direk anakartın sitesinden indiriyoruz yani öyle mi?
Hayır, AMD'nin sitesinden.

Allah Allah. Garip. Denetim Masası, Program Kaldır bölümünde "AMD Chipset Drivers" diye bir şey var mı?

Windows kendi kurmuyor onu. Kaç kişi gördüm chipset sürücüsü kurmadığı için Aygıt Yöneticisi'nde ünlem işaretli cihazları olan. Windows Update'le mi kuruyor diyeceğim, onu da bilemiyorum. Neyse. Pek önemli değil.

Hayır, AMD'nin sitesinden.
Oda yok hocam program kaldırda, korkmaya başladım bir sorun yaratırmı :D?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,597
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri