indirim bitmiş değilde ürün gözükmüyor fiyat hatasını farkedip satıştan kaldırdılar benceBu arada indirim bitmiş galiba sorun çıkanlara inşallah kod gönderirler.
Ben 2 kodumu istiyorum kardeşim versinler bari arkadaşımla oynayayım şu oyunu konu 2k hit olmuş neredeyse belli ki fena oyun değil.indirim bitmiş değilde ürün gözükmüyor fiyat hatasını farkedip satıştan kaldırdılar bence
umarım verirler ürün tekrar satışa çıktığında 9.25 olursa verilir normal oyundan pahalı olursa verilmezBen 2 kodumu istiyorum kardeşim versinler bari arkadaşımla oynayayım şu oyunu konu 2k hit olmuş neredeyse belli ki fena oyun değil.
site yabancı sitesi fiyatlar o yüzden pahalı fakat bir hatadandır chivalary 2 dlc ile steamden ucuz şekilde satıldı ama hatanın farkına varılmışki ürün satıştan kalktı alan herkes oynuyor oyunlarımız iade filan olmuyor alamayanlara geçmiş olsunBu ne 541 TL gözüküyor. Steam'de bile 60 TL.
Ürünlerinin iade olup olmayacağını şu an bilemezsin. Humble Bundle' ye her ne kadar güvenilir bir site dense de bence kesinlikle sıkıntılı bir site. RDR 2 ve Mortal Kombat 11 almak istediğimde siparişiniz onay bekliyor hatası ile illallah ettirmişti. Ayrıca Technopat' ta alan kişilerin de oyunu iptal olmuştu, umarım bu kez öyle olmaz.site yabancı sitesi fiyatlar o yüzden pahalı fakat bir hatadandır chivalary 2 dlc ile steamden ucuz şekilde satıldı ama hatanın farkına varılmışki ürün satıştan kalktı alan herkes oynuyor oyunlarımız iade filan olmuyor alamayanlara geçmiş olsun
Evet arkadaşlar kan vahşet seven bir psikopatsanız oyun mükemmel.Resmen bedava, oyun mükemmel kesinlikle alın. Ben aylar öncesinde 35 liraya aldım.
Ben rdr 2 ve riders republic almıştım allahtan o sorunu yaşamadım bende bir daha kullanmam gibime geliyor. Paramı yuttu *-* .Benim siparişi sms atamadılar diye iptal ettiler. Siteyi ilk defa kullandım bir daha kullanmam heralde
detroit ucuzmuş sitede riske değermi ?Ben rdr 2 ve riders republic almıştım allahtan o sorunu yaşamadım bende bir daha kullanmam gibime geliyor. Paramı yuttu *-* .