- En İyi Cevap
- 26
Bende de öyle şu an, parayı yuttular. İlk siparişim sorunsuz oldu, kardeşimin hesaba da ikinciyi alayım deyince bu hatayı verdi.parayı çekti ama sipariş ipral edildi diyor
Bende de öyle şu an, parayı yuttular. İlk siparişim sorunsuz oldu, kardeşimin hesaba da ikinciyi alayım deyince bu hatayı verdi.parayı çekti ama sipariş ipral edildi diyor
sitenin saçma kısmı siparişlerim kısmı yokBende de öyle şu an, parayı yuttular. İlk siparişim sorunsuz oldu, kardeşim hesaba da ikinciyi alayım deyince bu hatayı verdi.
Aynısını bana da dedi 24 saat sonra siteye tekrar bakacağım belki kodu atmıştır.parayı çekti ama sipariş ipral edildi diyor
mail attım ben isterseniz sizde atınAynısını bana da dedi 24 saat sonra siteye tekrar bakacağım belki kodu atmıştır.
Nasıl atacağız ki birde ne yazacağım yanimail attım ben isterseniz sizde atın
durumu açıklayın destek kısmı vardı attıkları mailde siparişim iptal olduğu halde param iade olmadı falan yazNasıl atacağız ki birde ne yazacağım yani
sizde mi sms istedi ? iptal mi edelim ne yapalım sms gelmiyormail attım ben isterseniz sizde atın
evet benden istedi ama sms geldi banasizde mi sms istedi ? iptal mi edelim ne yapalım sms gelmiyor
sms i girince sipariş tamamlanıyor mu peki? benim ki iptal edilmedi ama sms gelmiyorevet benden istedi ama sms geldi bana
bendeki gibi sıkıntı olmazsa tamamlanırsms i girince sipariş tamamlanıyor mu peki? benim ki iptal edilmedi ama sms gelmiyor
biz şanslıyız desenevallahi bende ama bazıları sorun yaşamış
ben çifte şanslıyım bugün indirimde 27 TL'ye aldığım oyun indirim biter bitmez 235 tl oldu şans damlıyor bendenbiz şanslıyız desene