Satın aldım hemen gmail e geldi etkinleştirdimParayı çekti geri de atmadı oyunu sonra kod olarak mı vericek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana 1 saat sonra geldi tekrar deneyeyim dedim bu seferde iptal etti.
Siparişlerde de gözükmüyor nasıl bir kafa var anlamadım kiParayı çekti geri de atmadı oyunu sonra kod olarak mı vericek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana 1 saat sonra geldi tekrar deneyeyim dedim bu seferde iptal etti.
bendede hemen aldıSatın aldım hemen gmail e geldi etkinleştirdim
Bende de telefon için falan şey istiyordu kardeşim at işte gmaile ne uğraştırıyon.Siparişlerde de gözükmüyor nasıl bir kafa var anlamadım ki
Kod gelse ona da tamam 3 defa sms istedim yok kod gelmiyor. Zaten 24 saat içinde 3 defa isteyebiliyorsun sanırım. Siteyi çok duydum ama ilk defa kullanıyorum çok değişik geldiBende de telefon için falan şey istiyordu kardeşim at işte gmaile ne uğraştırıyon.
Ben önceden 2 tane oyun aldım bir şey olmadı bugün patladı nedense.Kod gelse ona da tamam 3 defa sms istedim yok kod gelmiyor. Zaten 24 saat içinde 3 defa isteyebiliyorsun sanırım. Siteyi çok duydum ama ilk defa kullanıyorum çok değişik geldi
Değişik güvenlik önlemi var. Parayı çektikten sonra doğrulama isteyeni ilk defa gördümBen önceden 2 tane oyun aldım bir şey olmadı bugün patladı nedense.
vallahi bende ama bazıları sorun yaşamışben sorunsuz bir şekilde çektim hemen
İlk defa mı alışveriş yapıyorsunuz bu siteden ?vallahi bende ama bazıları sorun yaşamış
evetİlk defa mı alışveriş yapıyorsunuz bu siteden ?
bende de bu sıkıntı varSanırım stok bitti, kardeşime de alayım demiştim:
Alıntıyı görüntüle
parayı çekti ama sipariş ipral edildi diyorbende de bu sıkıntı var