Satın aldım hemen gmail e geldi etkinleştirdimParayı çekti geri de atmadı oyunu sonra kod olarak mı vericek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana 1 saat sonra geldi tekrar deneyeyim dedim bu seferde iptal etti.
Siparişlerde de gözükmüyor nasıl bir kafa var anlamadım kiParayı çekti geri de atmadı oyunu sonra kod olarak mı vericek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana 1 saat sonra geldi tekrar deneyeyim dedim bu seferde iptal etti.
bendede hemen aldıSatın aldım hemen gmail e geldi etkinleştirdim
Bende de telefon için falan şey istiyordu kardeşim at işte gmaile ne uğraştırıyon.Siparişlerde de gözükmüyor nasıl bir kafa var anlamadım ki
Kod gelse ona da tamam 3 defa sms istedim yok kod gelmiyor. Zaten 24 saat içinde 3 defa isteyebiliyorsun sanırım. Siteyi çok duydum ama ilk defa kullanıyorum çok değişik geldiBende de telefon için falan şey istiyordu kardeşim at işte gmaile ne uğraştırıyon.
Ben önceden 2 tane oyun aldım bir şey olmadı bugün patladı nedense.Kod gelse ona da tamam 3 defa sms istedim yok kod gelmiyor. Zaten 24 saat içinde 3 defa isteyebiliyorsun sanırım. Siteyi çok duydum ama ilk defa kullanıyorum çok değişik geldi
Değişik güvenlik önlemi var. Parayı çektikten sonra doğrulama isteyeni ilk defa gördümBen önceden 2 tane oyun aldım bir şey olmadı bugün patladı nedense.
vallahi bende ama bazıları sorun yaşamışben sorunsuz bir şekilde çektim hemen![]()
İlk defa mı alışveriş yapıyorsunuz bu siteden ?vallahi bende ama bazıları sorun yaşamış
evetİlk defa mı alışveriş yapıyorsunuz bu siteden ?
bende de bu sıkıntı varSanırım stok bitti, kardeşime de alayım demiştim:
Alıntıyı görüntüle
parayı çekti ama sipariş ipral edildi diyorbende de bu sıkıntı var