Neler Yeni

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI KILIÇDAROĞLU?!

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ciddiyim halen lafımın doğruluğu geçerli.
Kimse düzeltemez halne.
Kılıçdaroğlu zaten gözümde en rezillerinden.
Daha kendi partisi bile gitsin isterken CB olamaya çalışıyor halen . Zaten bozuk plak gibi.
128 Milyon nerde , 10 bin nerede o nerede bu nerede şu nerede.
Yav bari düzgün şeylerden vur bune.
Bu sadece Kılıçdaroğlu eleştirim başkasını katmayın onları onların konularında yapmak mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkemizde zaten kaybetmekten başka bir işe yaramıyor. Muhalefetliği düzgün yapan kimse yok. Tek amaçları yönetimi kötülemek. Yönetimde buna muhalefetin suyuna giderek karşılık veriyor. Şu an da muhalfet tarafında kazanma potansiyeli olan tek kişi Mansur Yavaş bana göre. Ankara'da güzel icraatleri var. Her iki kesimden de oy alabilir eğer bağımsız olursa.
Muharrem deseler belki kazanır diyebilirdim ama cidden o adamı atmaları kendi ayaklarına sıkmak gibiydi.
O adam Kılıçdaroğlunun göremediği oy oranlarını gördürdü.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Türkeş gelse ona veririm AKP'ye vermem.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Kılıçdaroğlu'nu severim, fikirleri de hoşuma gidiyor. İyi yöneteceğini düşünüyorum ama kazanabilir mi emin değilim, İmamoğlu daha mantıklı bir aday olabilir.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,692
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Kimse atmamış ben atayım.
Ez5MHpNWQAILMKk.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Akpli akrabalarım bile mansur yavaşa oy veririm diyorken Kılıçdaroğlu çok saçma bir hamle bence.

Ciddiyim halen lafımın doğruluğu geçerli.
Kimse düzeltemez halne.
Kılıçdaroğlu zaten gözümde en rezillerinden.
Daha kendi partisi bile gitsin isterken CB olamaya çalışıyor halen . Zaten bozuk plak gibi.
128 Milyon nerde , 10 bin nerede o nerede bu nerede şu nerede.
Yav bari düzgün şeylerden vur bune.
Bu sadece Kılıçdaroğlu eleştirim başkasını katmayın onları onların konularında yapmak mantıklı.

Muharrem deseler belki kazanır diyebilirdim ama cidden o adamı atmaları kendi ayaklarına sıkmak gibiydi.
O adam Kılıçdaroğlunun göremediği oy oranlarını gördürdü.
Kesinlikle katılıyorum Kılıçdaroğlu nedense bana hiç samimi gelmiyor inşallah Mansur Yavaş aday olur.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Akpli akrabalarım bile mansur yavaşa oy veririm diyorken Kılıçdaroğlu çok saçma bir hamle bence.

Kesinlikle katılıyorum Kılıçdaroğlu nedense bana hiç samimi gelmiyor inşallah Mansur Yavaş aday olur.
Diyeceğimi bilmezdim ama Ben muharremi özledim ciddne ve o adamın hakkını yediler .
Ben solcu dğeilim sağcı da ancak muharremin hakkının yendiğini üdşünüyorum.
Bu arada Kılıçdaroğlundan başka herkes aday olabilir.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Mansur Yavaş varken Ekrem İmamoğlu varken...

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkes şunu zannediyor.
2023'te seçim olucak.
Başa muhalefet gelecek.Kısa sürede adamlar ekonomiyi ,yargıyı ,eğitimi düzeltecek.
Bu gibi konuların düzelmesi minumum 2 yılı bulur.Eğitimi saymazsak.
Tabi bu muhalefet her konuştuğunda yatırımcılara karşı tehditkar bir tavır takınması başa geldiklerinde nasıl ülkeye yatırımcı sokmalarına yardımcı olur bilmem.
Bunun yanı sıra Libya ve Doğu Akdeniz konularında taviz vermeye dünden razılar.
Selçuk Bayraktar'ın yaptığı o kadar projeyi başa geldiklerinde bir çırpıda silmeleri ise onların insafına kalmış bir şey.
Kemal Bey'in kaç seçimdir kaybedip yine aynı şekilde tekrardan aday olması bence kabullenilemez.
Bu seçimde muhalefetin Hem sağ kesimden hem sol kesimden hem de kararsız kesimden oy alabilecek bir aday çıkarması gerekirken gidip hiç bir güven emaresi vermeyen her konuştuğunda çelişkili konuşan birinin böyle dönüm noktası olabilecek bir seçimde aday olması seçimin kaderiyle oynamaktır.
Bu gibi önemli konuların yanı sıra bu başa gelecek muhalefetin 5 partinin anlaşmasıyla oluştuğunu da unutmamak lazım.
Eğer bu partiler arası bir anlaşmazlık çıktı diyelim.Bir tanesi ''Benim fikrim kabul görmedi,aşağılandım,ittifakı bozuyorum.'' derse ne olur?
(Şuan ki iktidar gibi duygusal bir şekilde birbirlerine bağlı değil..Daha çok mantık ve rasyonel görüşlü bir ittifak bu.)
Yeniden sandık başına gidilecek.Bu seçim yolu tekrar gözüktüğünde bu olayın ekonomik olarak boyutu ne olacak peki ?
Yatırımcılar,Türkiye'deki yönetimin ortakları arasında bir anlaşmazlık var.Benim yaptığım yatırımı böyle istikrarsız bir yerde bırakamam diyerekten geri çekecek.
Bu yatırımı geri çekmeler Merkez Bankasının başkanı'nın değişmesi kadar piyasayı az etkilemez.
Muhalefet partileri kendi aralarında olan anlaşmazlıkları şimdiden çözmeleri lazım.
Bu arada herhangi bir parti desteklemiyorum.Şuanlık yaşım tutmuyor oy vermek için.
Lakin 2023'te oy verme hakkına sahip olacağım.O zaman uzunca bir düşünme sürecinden sonra ülkemi ''mevcut seçenekler arasında'' en iyi yönetebileceğini düşündüğüm partiye vereceğim.
Sonunda mantıklı bir yorum okudum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
jahreinle olan yayınında cok sevmistim ama 1998 ssk hastanelerini görünce kafam allak bullak oldu. acaba diyorum ki biz şu an iyi günümüzde miyiz
Kanka boomerlardan dinleyeceğinize o dönemi kendiniz araştırın. Tarihte olaylar bugüne göre değil o olay zamanına göre değerlendirir. Şuan ile o zamanı kıyaslaman zirvaliktan ibaret . Şuan iyi günümüzdeyiz diye düşünmem çok saçma o zaman 1950lere bak ona görede çok iyiyiz sonuçta hastanemiz var .d

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hayırlısı.

Son düzenleme:

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim