Neler Yeni

CHP - HDP ortaklığı bir kez daha resmedildi!

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya şu adamın yaptığını anlamıyorum. Demokrasiden her kesimin sesini dinlemekten yanayız diye diye iyice suyunu çıkarttılar.
İktidar beklerken ellerinde olan belediyelerden de olacaklar sonunda rahat edecekler.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
HDP eş başkanları CHP'yi ziyaret etti.
0

0

Kılıçdaroğlu'nun Kürdistan lafından rahatsız okurum sözleri üzerine PKK'nın Cüdi Dağı'nda eğitim gördüğü iddia edilen HDP İstanbul İl Başkanı Ferhat Encü
"Rahatsız etmeye devam edeceğiz" şeklinde tepki koymuştu.

Bugün HDP CHP yi ziyaret etti. Linkini verdiğim basın açıklamasında özetle "birlik olmalıyız, ülke zor durumda tek çare birlik olmalıyız, meclise erken seçim teklifi yapacağız" gibi gibi konuştu.

Basın açıklamasını soru almayacaklarını belirterek bitirdiler.

PKK terör örgütünün bir kolu olan HDP ile tekrar tekrar güncel olarak iş birliğini kameralara yansıtan CHP'ye hala oy vermeyi düşünüyor musunuz?

Ekleme :
Fotoğrafta kadın olan (ismini bilmiyorum) ortada. Sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ikisini karşıladığı anın videosunu izlerseniz görürsünüz ki kadın olan KK ye önem vermeyerek hızlıca kafa dimdik şeklinde önden yürüyor ve KK yi arkasında bırakıyor.

Burada HDP nin KK üzerinde bir baskı oluşturduğu açık.

FETÖ AKP ORTAKLIĞI BİR KEZ DAHA RESMEDİLDİ(!)
1640710254707.png

Ya bu nası konu ya? HDP muhalefet partisi HAZİNEDEN YARDIM ALAN BİR PARTİ. CHP' de öyle. Görüşmeleri gayet doğal hemde seçim havası varken. HDP niye 9 yıldır açık o zaman?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
hdp sanki akp ile hiç görüşmedi masayla birlikte oturmadılar abdullah öcülanla görüşmek için imralı adası na gitmeleri kim izin verdi hdp niye hala mecriste
Mesaj otomatik birleştirildi:

chp yi eleştiriciğine biraz daha akp ve tayibi eliştir

chp ye oy veriyoruz diye terörist mi oluyoruz

Ekler

• 29-ekim-2014-pesmergenin-kobani-ye-girisi_1837875.jpg
    29-ekim-2014-pesmergenin-kobani-ye-girisi_1837875.jpg
    98.2 KB · Hit: 42

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bir forum kuralları geneli provoke edici davranışlarda bulunulmaması lazımdır fakat bu konu sahibi provoke edici, propaganda yapmaktadır.

Madem bu kadar terör örgütüler ülkenin bekası için alsınlar hepsini içeri zorla kapattırılsın, faaliyet görmeleri engellensin. Neden engellenmiyor?
Sorum bu sadece. Bunlar madem PKK yandaşılar neden hükümet bunları almıyor içeriye? Güçleri mi yetmiyor?

HDP destekçisi değilim hatta karşıtıyım fakat neden yani? Üstteki yazmış olduğum durum neden gerçekleşmiyor?

Alfha13

80+ Silver
Yapılanın yanlış olduğunu kabul etmek yerine karşı taraf da yanlış yaptı demek; üstte de birisi demiş zaten, kimsenin kendi partisini eleştirdiği yok, hep karşısı suçlu - sözüm hem konu sahibine hem de diğerlerine -.

HDP alenen teröristlerle iş birliği içinde, CHP bir yerden oy kazanıp ve başka yerden kaybetmek için onlarla iş birliği yapıyor, AKP de belli ki HDP'nin varlığı işlerine geliyor, onlar da karışmıyor, en fazla kapatacağız lafları falan. Ülke siyasetine bak; A partisi gitsin, B partisi gelsin, ülke değişecek; bunlar mı değiştirecek?

Maryo

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
HDP eş başkanları CHP'yi ziyaret etti.
0

0

Kılıçdaroğlu'nun Kürdistan lafından rahatsız okurum sözleri üzerine PKK'nın Cüdi Dağı'nda eğitim gördüğü iddia edilen HDP İstanbul İl Başkanı Ferhat Encü
"Rahatsız etmeye devam edeceğiz" şeklinde tepki koymuştu.

Bugün HDP CHP yi ziyaret etti. Linkini verdiğim basın açıklamasında özetle "birlik olmalıyız, ülke zor durumda tek çare birlik olmalıyız, meclise erken seçim teklifi yapacağız" gibi gibi konuştu.

Basın açıklamasını soru almayacaklarını belirterek bitirdiler.

PKK terör örgütünün bir kolu olan HDP ile tekrar tekrar güncel olarak iş birliğini kameralara yansıtan CHP'ye hala oy vermeyi düşünüyor musunuz?

Ekleme :
Fotoğrafta kadın olan (ismini bilmiyorum) ortada. Sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ikisini karşıladığı anın videosunu izlerseniz görürsünüz ki kadın olan KK ye önem vermeyerek hızlıca kafa dimdik şeklinde önden yürüyor ve KK yi arkasında bırakıyor.

Burada HDP nin KK üzerinde bir baskı oluşturduğu açık.
Pes
Atatürkün partisini teröristlerle işbirliğine soktular ya ne diyeyim.
Bana artık savunmayın HDP terörist ne olursanız olun solcu eya sağcı olun HDP teröristtir.
Bunu kabul edin.
HDP teröristler ile ilişkili değil bildiğiniz terörist bir oluşum halen nasıl parti olarak kalabiliyorlar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
Pes
Atatürkün partisini teröristlerle işbirliğine soktular ya ne diyeyim.
Bana artık savunmayın HDP terörist ne olursanız olun solcu eya sağcı olun HDP teröristtir.
Bunu kabul edin.
HDP teröristler ile ilişkili değil bildiğiniz terörist bir oluşum halen nasıl parti olarak kalabiliyorlar
akp de terörist fetöcü 9sene olması lazım hdp nin açılması hdp terörist badem niye izin verdiler kurulmasına niye hala meclistiler onca insan chp ye oy verirken terörist mi oluyor imralı adasına abdullah özcalanla görüşmeyi kim izin verdi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
HDP Terorist ise onu kapattırmayan veya hakkında bir şey yapmayan ÜSTÜNE PARA YARDIMI yapan iktidar daha suçlu olmaz mıydı? Bakın parti demedim iktidar dedim.
İktidar temiz dedim mi? Bunu iktidar da böyle yaptı diyerek savunmak ne kadar mantıklı?

Alfha13

80+ Silver
İktidar temiz dedim mi? Bunu iktidar da böyle yaptı diyerek savunmak ne kadar mantıklı?
Klasik Türk mantığı; sen düştüysen onlar da düşecek, sen yanlış yaptıysan, onların yanlışını söyleyeceksin, senin değil. CHP yanlış yapıyor demiyorlar, AKP "de" yanlış yapıyor diyorlar; e yani? Bunların hangisi doğru yaptı ki zaten? Cehennemdeki Türk çukuru hikayesini biliyorsunuzdur.

Maryo

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
akp de terörist fetöcü 9sene olması lazım hdp nin açılması hdp terörist badem niye izin verdiler kurulmasına niye hala meclistiler onca insan chp ye oy verirken terörist mi oluyor imralı adasına abdullah özcalanla görüşmeyi kim izin verdi
Kardeşim işte yanarım da ona yanarım.
Cidden CHP'yi kalpten destekleyen ve bundan rahatsız olan insanlara lafım yok ama Atatürkün partisi bu.
Tarihi olan partiyi HDP ile mahfediyor .
Birisi camdan atladı diye diğerinini atlaması doğru değil.
AKP'yi de eleştirmek için çok konu var ama şuan konusu değil yoksa onlar sütten çıkma ak kaşık değil hatta siyesi hiç bir şey sütten çıkma ak kaşık değil.

HDP Terorist ise onu kapattırmayan veya hakkında bir şey yapmayan ÜSTÜNE PARA YARDIMI yapan iktidar daha suçlu olmaz mıydı? Bakın parti demedim iktidar dedim.
Eğer öyleyse evet.
Ama dediğim gibi partiler muhalifi olduğu partiyi neydfen vursa ardından o dediklerinin çeliştiği şeyleri yapıyorlar.
Garip ülkede siyaset.

Top Bottom