Olay saygı.Reis Bunu Nerden Buldun
Bu Arada Kola Boykot Mevzusu Ülke Bazında Bizim Mevzumuz Değil Ama Bu Boykot Ülkemizi Ve Siyaseti İlgilendiriyor Filistinliler Yüzünden Kola İçemiyeceğiz Mi Yani ?
Ne Alaka Anlıyamadım Biraz Daha Açarmısın Ve Kolam Bitiyor ÜzgünümOlay saygı.
Sizi 10 yaşında babası akpli olunca Ahmet delirdi diye yorumladımOo anime izlemekten beyin olmuş sünger
Tarih böyle dönek görmediYine burası boykotçularla dolmuş. neyse ben kahvemi içeyim
Alıntıyı görüntüle
Döneklik göremedimTarih böyle dönek görmedi
Boş bardak tadı güzel miydiYine burası boykotçularla dolmuş. neyse ben kahvemi içeyim
Alıntıyı görüntüle
AKP’li gençler, D&R'dan kitap alıp Espressolab'de kahve içme kampanyası başlattı.
by u/LeadingEngineering95 in Turkey
Maalesef biraz daha açıklayamam çünkü Çocuklarla siyasete karşıyım.Ne Alaka Anlıyamadım Biraz Daha Açarmısın Ve Kolam Bitiyor Üzgünüm
Alıntıyı görüntüle
Bunlara cevap veriyoz diye apk damgası yiyecez ama cevaplamadan duramıyor insanBen arap milleti yüzünden neden keyfimin istediği şeyi alamayım ki ? Daha bizim içimizdeki sorunlar düzelmeden neden arapları kurtarmaya çalışıyoruz ? Üstelik senin aldığın o kolanın parası sadece elin gavuruna gitmiyor ülke de coca cola şirketinden iyi para kazanıyor bunu da bilmek lazım , zaten senin demene göre *sraile para bizim sayemizde giderse günaha giriyoruz o zaman dünyadaki herkes günahkar çünkü para sen yırtsan da çöp olmaz tekrar birleştirirler kullanırlar o para dönür dolaşır her devlete illaki ulaşır şunları bilmeyip boş yapıyorsunuz , hükümete tapanlardan farkınız yok
Ben sana *kp li demeye çalışmıyorum daha biz düzelmeden niye elin arabını kurtarmaya çalışıyoruz diyorum hem boykot yaptıkça bizim ülkemizde zarar görüyor kâr açısından ama sen ne dersen de insan anlamak istediği şekilde anlarBunlara cevap veriyoz diye apk damgası yiyecez ama cevaplamadan duramıyor insan
Gene birilerini para ile getirip reklam yapmışlar ya da böyle şeylere dahil olacak kadar düşük insanlardır.Boş bardak tadı güzel miydi
AKP’li gençler, D&R'dan kitap alıp Espressolab'de kahve içme kampanyası başlattı.
by u/LeadingEngineering95 in TurkeyMesaj otomatik birleştirildi:
Bardak boş D&R poşetleri boş. AK gençliği de olaya dahil ettilerse g*tleri tutşmuş
hepsi de erkek koca kahveciyi erkekler basmışGene birilerini para ile getirip reklam yapmışlar ya da böyle şeylere dahil olacak kadar düşük insanlardır.