Neler Yeni

CHP resmi boykot listesini açıkladı

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Musa Topçu

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Alperen Yılmaz
Ben arap milleti yüzünden neden keyfimin istediği şeyi alamayım ki ? Daha bizim içimizdeki sorunlar düzelmeden neden arapları kurtarmaya çalışıyoruz ? Üstelik senin aldığın o kolanın parası sadece elin gavuruna gitmiyor ülke de coca cola şirketinden iyi para kazanıyor bunu da bilmek lazım , zaten senin demene göre *sraile para bizim sayemizde giderse günaha giriyoruz o zaman dünyadaki herkes günahkar çünkü para sen yırtsan da çöp olmaz tekrar birleştirirler kullanırlar o para dönür dolaşır her devlete illaki ulaşır şunları bilmeyip boş yapıyorsunuz , hükümete tapanlardan farkınız yok

Shix2x

80+ Bronze
Noldu la, ülker i kaldırmışlar. Daha kendileri cesaret gosterip koyamıyor bizden boykot istiyorlar😃

CupOk

80+ Bronze

eneskaya6

80+ Silver
Ne Alaka Anlıyamadım Biraz Daha Açarmısın Ve Kolam Bitiyor Üzgünüm
Alıntıyı görüntüle
Maalesef biraz daha açıklayamam çünkü Çocuklarla siyasete karşıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben arap milleti yüzünden neden keyfimin istediği şeyi alamayım ki ? Daha bizim içimizdeki sorunlar düzelmeden neden arapları kurtarmaya çalışıyoruz ? Üstelik senin aldığın o kolanın parası sadece elin gavuruna gitmiyor ülke de coca cola şirketinden iyi para kazanıyor bunu da bilmek lazım , zaten senin demene göre *sraile para bizim sayemizde giderse günaha giriyoruz o zaman dünyadaki herkes günahkar çünkü para sen yırtsan da çöp olmaz tekrar birleştirirler kullanırlar o para dönür dolaşır her devlete illaki ulaşır şunları bilmeyip boş yapıyorsunuz , hükümete tapanlardan farkınız yok
Bunlara cevap veriyoz diye apk damgası yiyecez ama cevaplamadan duramıyor insan

Son düzenleme:

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Alperen Yılmaz
Bunlara cevap veriyoz diye apk damgası yiyecez ama cevaplamadan duramıyor insan
Ben sana *kp li demeye çalışmıyorum daha biz düzelmeden niye elin arabını kurtarmaya çalışıyoruz diyorum hem boykot yaptıkça bizim ülkemizde zarar görüyor kâr açısından ama sen ne dersen de insan anlamak istediği şekilde anlar

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerim deveci
Top Bottom