Neler Yeni

CHP, YSK Verilerini Sisteme Yanlış Girmiş!

SadeceSeyf

80+ Gold
Devletin resmî birimi açıkladı, oy çalındı iddianız da yalanmış.
Seçimi kaybettiler, sorumluluk almamak için manipülasyon yapıyorlar. Siz de ayakta uyuyorsunuz. Böyle seçmene, böyle aday müstahak...

İktidardan muhalefete de vekil geçişi olmamış:
Veriler YSK dan alınıyor. Ayrıca Seçim 2023 sayfasının yandaşlığı herkes tarafından biliyor. Senin dediğin olsa YSK dün 1000 den fazla sandığın düzeltildiği açıklamasını yapmaz
Aynen TÜM CHP lilerin durumunu net bir şekilde gösterdin. Tebrikler... :) :)
ooo ekepe adam nick değiştirmişsin :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Seçim zaten 2. Tura kaldı CHP böyle bir şey yapıp neden kötü duruma düşsün? Seçim sırasında önde olan adam dakikalar içerisinde Bi anda geriye düşüyor benim o sıralar dikkatimi çekti zaten.

İceWolf

80+ Silver
Veriler YSK dan alınıyor. Ayrıca Seçim 2023 sayfasının yandaşlığı herkes tarafından biliyor. Senin dediğin olsa YSK dün 1000 den fazla sandığın düzeltildiği açıklamasını yapmaz

ooo ekepe adam nick değiştirmişsin :D
:) Terlikler beni çok güldürüyor. Evet düzeltmeler olacaktır zaten. CHP sistemi YSK dan aldığı bilgileri yanlış giriyor olamaz değilmi? La 13 yıldır 11 seçimdir CHP sistemi hiç düzgün çalışmadı. Onursal adıgüzeli bile attılar CHP sistemi doğru değil diye. Sen neyin kafasındasın....

Zaten hata olan sandıklarda direk CHP itiraz edip düzelttiriyor. CHP nin yayınladığı ve Twetter de gezen Mühürsüz tutanaklar ile CHP sistem girişlerinin farklı olması sana hiçbirşey ifade etmiyor değilmi? Daha YSK verilerini görmeden, YSK nın oy çaldığını nerden biliyorsun? Çünkü sana CHP öyle diyor. :) :) :)

Seçim zaten 2. Tura kaldı CHP böyle bir şey yapıp neden kötü duruma düşsün? Seçim sırasında önde olan adam dakikalar içerisinde Bi anda geriye düşüyor benim o sıralar dikkatimi çekti zaten.
Nerde öndeydi. 19.23 te CHP ajansı ANKA da durum %50-43 tü ama CHP li TV ler ve Yöneticiler sizi yedi. Neyini anlamıyon :):):)

SadeceSeyf

80+ Gold
:) Terlikler beni çok güldürüyor. Evet düzeltmeler olacaktır zaten. CHP sistemi YSK dan aldığı bilgileri yanlış giriyor olamaz değilmi? La 13 yıldır 11 seçimdir CHP sistemi hiç düzgün çalışmadı. Onursal adıgüzeli bile attılar CHP sistemi doğru değil diye. Sen neyin kafasındasın....

Zaten hata olan sandıklarda direk CHP itiraz edip düzelttiriyor. CHP nin yayınladığı ve Twetter de gezen Mühürsüz tutanaklar ile CHP sistem girişlerinin farklı olması sana hiçbirşey ifade etmiyor değilmi? Daha YSK verilerini görmeden, YSK nın oy çaldığını nerden biliyorsun? Çünkü sana CHP öyle diyor. :) :) :)
Arkadaşım ben oraya girdim mi ? Konu hakkında yorum yaptım mı ? YSK düzeltiyor dedim. Seçim 2023 sayfasıda taraflı olduğundan bahsettim sadece. Kuduz olmş gibi ne saldırıyorsun sağa sola. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerde öndeydi. 19.23 te CHP ajansı ANKA da durum %50-43 tü ama CHP li TV ler ve Yöneticiler sizi yedi. Neyini anlamıyon :):):)
Sen onu boşver oy kullanabildin mi sen 18e girdin mi İceWolf

İceWolf

80+ Silver
YSK düzeltiyor dedim. Seçim 2023 sayfasıda taraflı olduğundan bahsettim sadece. Kuduz olmş gibi ne saldırıyorsun sağa sola. :D

Sen onu boşver oy kullanabildin mi sen 18e girdin mi İceWolf
Ben Terliklere gülüyorum dedim, neden üstüne alındın :) :)

Anadolu rte 60 başlatmıştı ama neyse
Evet Doğuda ve Anadoluda sonuçlar çabuk geldiği için ilk sistemlere o oylar düşüyor. Her seçimde böyle, bunu yenimi anladın. :):)

SadeceSeyf

80+ Gold
Her seçimde rte önden başlatıyorlar bunu yeni mi anladın?

2019 Seçimlerinde Ankarada akp yüzde 80'le başlamıştı ama Mansur Yavaş kazandı :kekw:
Kanka çalmadılar etmediler chp yalan söylüyor falan diyorda.Şanlıurfa Mersin Mardinde olan olayları gördük. Ona da bir bahane uydurur o. Haklı olduğu konular yok mu tabi ki var. CHP bu kafayla oyunu daha aşağıya çeker o bir gerçek.

İceWolf

80+ Silver
Her seçimde rte önden başlatıyorlar bunu yeni mi anladın?

2019 Seçimlerinde Ankarada akp yüzde 80'le başlamıştı ama Mansur Yavaş kazandı :kekw:
Yok anlama ihtimalin sıfır. Anadoludan hangi parti çok aldıysa ilk saatlerde önde görülüyor. Ama sonuç değişiyormu? Yok. Diycekte bişey yok. İlk saatlerde CHP önde çıkarsa kendinimi avutacan "kaybettik ama olsun ilk saaatlerde öndeydik" mi diyeceksin? :) :)

CHP resmi açıklama paylaşmış. Terlikler acayip sinirlenir şimdi. 201.707 sandıktan, 2.269 sandığa itiraz etmişler. Yani %1 sandığa itiraz etmişler. Yani öyle 10.000.000 falan değil sayın terlikler. :) :)

resim_2023-05-17_114535210.png

İceWolf

80+ Silver
Yav sen nasıl bir adamsın olayları kendi açınızdan yorumluyorsunuz ya gerçekten çok komik anadolu ajansı çok taraflı ankada taraflı ama anadolu kadar değil :kekw:
Mümkün değil. Tamam peki AKP ilk saatlerde fazla veriliyor diyelim, AA taraflı. Peki ilk saatlerde HDP de fazla görünüyor. AA bu seferde HDP taraflısımı oluyor. :) :)

İceWolf

80+ Silver
Yani diyosunki çalmışlar ama çok çalmamışlar
Hiç seçimlerde görev almamışsın. Yoksa kimse oy çalamaz bilirdin. Seçim gecesi veri giriş masaları çok kalabalık olur. Hatayla yada taraflı memurlar yanlış girebilir. Eeee partilerde düzelttirir. Oy çalınıyor demen; CHP bile isteye oyları AKP ye yazdırıyor demek oluyor. Çünkü her sandıktada, her seçim kurulundada CHP lilerinde imzaları var.

Top Bottom