Neler Yeni

CHP, YSK Verilerini Sisteme Yanlış Girmiş!

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Devletin resmî birimi açıkladı, oy çalındı iddianız da yalanmış.
Seçimi kaybettiler, sorumluluk almamak için manipülasyon yapıyorlar. Siz de ayakta uyuyorsunuz. Böyle seçmene, böyle aday müstahak...

İktidardan muhalefete de vekil geçişi olmamış:
Kanka 3 yıldır bu forumdayım. 3 yıldırda trollük yapıyon. Ben tarafsızım. AKP kazanmasından ben bile daha karlı çıkıyorumdur ona rağmen trol değilim. Sal bu işleri.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Kanka 3 yıldır bu forumdayım. 3 yıldırda trollük yapıyon. Ben tarafsızım. AKP kazanmasından ben bile daha karlı çıkıyorumdur ona rağmen trol değilim. Sal bu işleri.
Ak Partiyi desteklemek, size göre trollükle eş değer. Demokratik haklarımıza saygı duymayı öğrenin önce.

marilyn

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Şu forumda bana kanıt göstererek konuşan kimse yok neredeyse. Sosyal medyadaki yalan yanlış algıları atıp duruyorsunuz. Tabii ki ciddiye almam.
siyaseti sosyal medyadan sen öğrenmişsin knk adamın bi dediği bi dediğini tutmuyor ülke ortadoğuya döndü dışarı çıkıp gezmiyorsunuz bakmıyorsunuz yada trollsün umrunda olmuyor

daha dün merkez bankası bağımsızdır diyen adam şimdi merkez bankasında faizi 0 a indiriyor bumu bağımsız merkez bankası sonra enflasyon uçtu dış güçler fasa fiso hadi ordan belge atmama gerek yok bakarsan görürsün zaten azıcık borsaya baktıysan ilgin varsa faiz enflasyon ilişkisini bilirsin bilmek zorundasın borsa ile ilgilensende ilgilenmesende git bak ihlas holdinge kimlerle kol kola ne işler yapmış sağcı medyayı izlemeyi bırakıp o obez yağlı parmaklarını klavyede bize ***** saçma cevaplar verene kadar ihlas holding mağdurları
ihlas holding ceo 2 erkek ile ilişkisi
yazsan göreceksin bu adamlar her zaman tayyiple fotoğraf çekilir hisselerine küçük büyük yatırımcıları ortak eder sonra sürekli olur olmadık zarar açıklayıp paraları cebe atar 2016 darbesinden önce ödeyecektik kem küm ettiler az uz ödediler ama ödedikleri para enflasyon karşısında ezildi o paraları ödeyene kadarda değer kaybetti 2016 darbesinden sonra hop darbe oldu 15 temmuz bahane paraları vermeyi duraklatacaklarını haber yaptılar sonra iş yattı zaten 15 temmuz onlara ve yandaşlarının işine çok yaradı ohal geldi sevmedikleri insanlar hakkında bir ton dava soruşturma açıldı suçsuz devletde çalışan öğretmenleri askerler polisler şehit aileleri bile fetöden yargılandı peki akp li vekiller ? onlara ne oldu ???? anafende çocuğunu okutan cevapları çalıp çocuklarını en iyi üniversitelerde liselerde okutan o milletvekillerine fetö ile onca fotoğrafı bulunan tayyibe ne oldu bir kez bile soruşturma açıldımı sen hayırdır kardeşim diye ahkam kesen oldumu tabikide olmadı onlar hariç herkes günah keçisidir onlar kandırılmış bizler bile bile elimiz silah tutmasa bile silahlı terör örgütüne üyelikten yargılanmış insanlarız (!) allah belanızı versin benim yaşadıklarımı yaşamadanda geberip gitmessiniz umarım

dediğin o demokraside sadece oy vermek değildir

2016 dan beri akp dende fetödende barzanidende perverdende ihlas holdingdende spk danda anafende çocuklarını okutan soru kaçıran milletvekillerindende ve ortadoğu projesine göz yuman sizlerdende nefret ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

siyaseti sosyal medyadan sen öğrenmişsin knk adamın bi dediği bi dediğini tutmuyor ülke ortadoğuya döndü dışarı çıkıp gezmiyorsunuz bakmıyorsunuz yada trollsün umrunda olmuyor

daha dün merkez bankası bağımsızdır diyen adam şimdi merkez bankasında faizi 0 a indiriyor bumu bağımsız merkez bankası sonra enflasyon uçtu dış güçler fasa fiso hadi ordan belge atmama gerek yok bakarsan görürsün zaten azıcık borsaya baktıysan ilgin varsa faiz enflasyon ilişkisini bilirsin bilmek zorundasın borsa ile ilgilensende ilgilenmesende git bak ihlas holdinge kimlerle kol kola ne işler yapmış sağcı medyayı izlemeyi bırakıp o obez yağlı parmaklarını klavyede bize ***** saçma cevaplar verene kadar ihlas holding mağdurları
yazsan göreceksin bu adamlar her zaman tayyiple fotoğraf çekilir hisselerine küçük büyük yatırımcıları ortak eder sonra sürekli olur olmadık zarar açıklayıp paraları cebe atar 2016 darbesinden önce ödeyecektik kem küm ettiler az uz ödediler ama ödedikleri para enflasyon karşısında ezildi o paraları ödeyene kadarda değer kaybetti 2016 darbesinden sonra hop darbe oldu 15 temmuz bahane paraları vermeyi duraklatacaklarını haber yaptılar sonra iş yattı zaten 15 temmuz onlara ve yandaşlarının işine çok yaradı ohal geldi sevmedikleri insanlar hakkında bir ton dava soruşturma açıldı suçsuz devletde çalışan öğretmenleri askerler polisler şehit aileleri bile fetöden yargılandı peki akp li vekiller ? onlara ne oldu ???? anafende çocuğunu okutan cevapları çalıp çocuklarını en iyi üniversitelerde liselerde okutan o milletvekillerine fetö ile onca fotoğrafı bulunan tayyibe ne oldu bir kez bile soruşturma açıldımı sen hayırdır kardeşim diye ahkam kesen oldumu tabikide olmadı onlar hariç herkes günah keçisidir onlar kandırılmış bizler bile bile elimiz silah tutmasa bile silahlı terör örgütüne üyelikten yargılanmış insanlarız (!) allah belanızı versin benim yaşadıklarımı yaşamadanda geberip gitmessiniz umarım

2016 dan beri akp dende fetödende barzanidende perverdende ihlas holdingdende spk danda anafende çocuklarını okutan soru kaçıran milletvekillerindende ve ortadoğu projesine göz yuman sizlerdende nefret ediyorum
bunlardan sonra çıkıp bana akp yi savun falan diyemezsiniz hele akp yi savunup bana terörist hiç diyemezsiniz ben vatanıma milletime hayırlı olan vergisini veren devletimi seven milliyetçi birisiyim ama hükümetten nefret ediyorum güzel ülkemi ortadoğuya çeviren bu insanlardan tiksinti duyuyorum değerlerimize hakaret eden atatürke ayyaş diyen ama rakı içerken videoları olan halkı cami namaz ile kandıran bu insanların ağzına allah din kitap sakarya kelimelerini ağzına almasından tiksiniyorum 2016 dan beri sürünüyorum allah sizide süründürsün

bu kadar uzun yazdım sen gene akıllanmazsın içimi döktüm rahatladım amacımda oydu gram ne yaptığınız umrumda değil ama tekrar söylüyorum BENİM YAŞADIKLARIMI YAŞAMADAN ÖLMEZSİNİZ UMARIM

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
siyaseti sosyal medyadan sen öğrenmişsin knk adamın bi dediği bi dediğini tutmuyor
Kanka, dediklerimin arkasındayım. Her zaman kaynak göstererek konuşurum bu forumda, karşımdakilarse bana hiç kaynak göstermiyorlar.

ülke ortadoğuya döndü dışarı çıkıp gezmiyorsunuz bakmıyorsunuz yada trollsün umrunda olmuyor
Sakarya'da kampüse gel kanka, bir gezelim civarda. Ortadoğuyu göstersene bana, nasıl oluyormuş...

Merkez Bankasının bağımsız olmasını desteklemiyorum. Faizlerin de düşürülmesi gerektiğine inanıyorum. Sizin "faiz arttırma" politikasını Arjantin uyguladı ve batık hâlde. Faizde arttı, enflasyon da, işsizlikte... Şu an batık dediğiniz devletin kasası, Cumhuriyet tarihinin en dolu altın oranına sahip. Dolar bazında, Cumhuriyet tarihinin en yüksek asgari ücret maaşını alıyoruz şu an. Ekonomik sıkıntılar var ama sizin bahsettiğinzi kadar değil.

İhlas holding tarafından dolandırılan, savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsun. Bana neyi soruyorsun?

Kimin kiminle nerede ilişkiye girdiği beni ilgilendirmiyor kanka.

yazsan göreceksin bu adamlar her zaman tayyiple fotoğraf çekilir hisselerine küçük büyük yatırımcıları ortak eder sonra sürekli olur olmadık zarar açıklayıp paraları cebe atar 2016 darbesinden önce ödeyecektik kem küm ettiler az uz ödediler ama ödedikleri para enflasyon karşısında ezildi o paraları ödeyene kadarda değer kaybetti 2016 darbesinden sonra hop darbe oldu er paraları vermeyi duraklatacaklarını haber yaptılar sonra iş yattı zaten bahane ettiler 15 temmuzu 15 temmuz onların işine çok yaradı ohal geldi sevmedikleri insanlar hakkında bir ton dava soruşturma açıldı ssuz devlet öğretmenleri askerler polisler şehit aileleri bile fetöden yargılandı peki akp li vekiller ? onlara ne oldu ???? anafende çocuğunu okutan cevapları çalıp çocuklarını en iyi üniversitelerde liselerde okutan o milletvekillerine fetö ile onca fotoğrafı bulunan tayyibe ne oldu bir kez bile soruşturma açıldımı sen hayırdır kardeşim diye ahkam kesen oldumu tabikide olmadı onlar hariç herkes günah keçisidir onlar kandırılmış bizler bile bile elimiz silah tutmasa bile silahlı terör örgütüne üyelikten yargılanmış insanlarız (!) allah belanızı versin benim yaşadıklarımı yaşamadanda geberip gitmessiniz umarım
Fetöcüleri de savunduktan sonra, seni kâle almama gerek yok kanka. Suçsuz yere soruşturma yiyenlerin itiraz etme hakkı var. Birçoğu hak ettiği için o cezaları aldılar.

Oy kullanmak her vatandaşın demokratik hakkıdır.

bunlardan sonra çıkıp bana akp yi savun falan diyemezsiniz hele akp yi savunup bana terörist hiç diyemezsiniz ben vatanıma milletime hayırlı olan vergisini veren devletimi seven milliyetçi birisiyim ama hükümetten nefret ediyorum güzel ülkemi ortadoğuya çeviren bu insanlardan tiksinti duyuyorum değerlerimize hakaret eden atatürke ayyaş diyen ama rakı içerken videoları olan halkı cami namaz ile kandıran bu insanların ağzına allah din kitap sakarya kelimelerini ağzına almasından tiksiniyorum 2016 dan beri sürünüyorum allah sizide süründürsün
Ben seni anladım, savunduklarından. Böyle devam et. Seçimde hezimete uğrayacaksınız. Sizin vesayetiniz bitti, bu ülkede muhtedir olamayacaksınız artık.

marilyn

80+ Silver
Kanka, dediklerimin arkasındayım. Her zaman kaynak göstererek konuşurum bu forumda, karşımdakilarse bana hiç kaynak göstermiyorlar.

Sakarya'da kampüse gel kanka, bir gezelim civarda. Ortadoğuyu göstersene bana, nasıl oluyormuş...

Merkez Bankasının bağımsız olmasını desteklemiyorum. Faizlerin de düşürülmesi gerektiğine inanıyorum. Sizin "faiz arttırma" politikasını Arjantin uyguladı ve batık hâlde. Faizde arttı, enflasyon da, işsizlikte... Şu an batık dediğiniz devletin kasası, Cumhuriyet tarihinin en dolu altın oranına sahip. Dolar bazında, Cumhuriyet tarihinin en yüksek asgari ücret maaşını alıyoruz şu an. Ekonomik sıkıntılar var ama sizin bahsettiğinzi kadar değil.

İhlas holding tarafından dolandırılan, savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsun. Bana neyi soruyorsun?

Fetöcüleri de savunduktan sonra, seni kâle almama gerek yok kanka. Suçsuz yere soruşturma yiyenlerin itiraz etme hakkı var. Birçoğu hak ettiği için o cezaları aldılar.

Ben seni anladım, savunduklarından. Böyle devam et. Seçimde hezimete uğrayacaksınız. Sizin vesayetiniz bitti, bu ülkede muhtedir olamayacaksınız artık.
itiraz etme beraat aldı ama hala işine geri dönemiyor pasaportunu vermiyor iddianamesinde eşi yüzünden yazıyor bir kadına edilebilecek en büyük hakaret diyebilirim eşi yüzünden ne demek ? sakarya kampüs tarafında yok adapazarına in bak bi bakalım meydanda kimler var birde adamaya hiç gittinmi bilmiyorum git bi uğra arapça tabelalardan başka bir şey yok nerdeyse 2014-2015 de adana istanbul böyle değilde çok ayrı noktalar biliyorum ama daha farklıydı eskiden insanların yüzüde gülüyordu şimdi ? gülen yüz görebiliyormusun

ben seni anladım demişsin neyimi anladın ne yaşadında anladın ?

faiz amerikadada arttırılıyor ama gayet istikrarlı kağıt alan bankalar ın çoğu kötü durumda ama adamlar boşvermiyor enflasyonu nasıl düşüşürüz derken batan küçük çaplı bankalarıda kendilerinxe kurtarmaya çalışıyorlar ihlas holding olayına gelirsek şikayet edeni çok ama parasını alabilen birisini görmedim ben spk el atar ama 5 yıl ard arda zarar açıklamaları lazım adamlarda 4 yıl xarar 1 yıl ufak kar açıkladığı için umurlarında olmuyor spk da bu işin ortağı

artık seçim falan gram umrumda değil ülkeyi kimsenin yönetebileceğini düşünmüyorum başa geçmiş 2 tane koltuk sevdalısı tüm türkiye halkıda onlardan başka aday görmüyor adaylarda seçmenlerde kimse kusra bakmasın aşırı reziller

2028 de türkiye hala ayakta kalırsa sinanoğan gibi yeni isimler yeni yüzler genç adaylar görmek istiyorum 10 yıllık saltanat çok uzadı

20 yıllık iki partinin sidik yarışıda çok uzadı

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
ben seni anladım demişsin neyimi anladın ne yaşadında anladın ?
Fetöden tutuklanan sözde öğretmenlerin, gazetecilerin, memurların suçsuz olduğunu ve onlara haksız yere terörist dendiğini söylemişsin. Fetöcüleri savunanla ne konuşacağım ben?

marilyn

80+ Silver
Fetöden tutuklanan sözde öğretmenlerin, gazetecilerin, memurların suçsuz olduğunu ve onlara haksız yere terörist dendiğini söylemişsin. Fetöcüleri savunanla ne konuşacağım ben?
fetöcüleri savunmuyorum fetö ile alakası olmayan birsürü khk lı insan var hayatında hiçmi denk gelmedi ? benim karşıma sürekli khk lılar geliyor ben senin kadar yüzsüz birisini görmedim şeye ne diyeceksin ali babacana yada anafende çocuklarını okutan hapise girmeyen soruşturma açılmayan onlarca milletvekillerine?

ben fetöcü değilim darbe olana kadar fetö dediğin illetle bir bağımda olmadı din adamları ilede samimiyetim olmadı kurslarınada gitmedik okullarındada okumadık soruda çalmadık benim tanıdıklarım neden yargılanıyor beraat aldığı halde neden mesleğini yapamıyor ? iddianamesinde neden eşi yüzünden yazıyor ? ben bunları biliyorum yaşadım bunların sebepleri yok koynumuzda beslediğimiz bir tanıdığın asılsız şikayeti yüzünden ve yıllarca oy verdiğimiz akp yüzünden başka bir şey yok mahkemede yüzünü görmediğimiz kişiye karşı neyi savunalım neyşe suçlandığımızı bilmiyoruz nasıl savunalım ortada delil yok iftira atılmış olmayan şeyi biz nasıl kanıtlayalım ? en son mahkemede gelmiş iftira atan o koynumuzda beslediğimiz yılan herif bana öyle gibi geldi diye savunma yaptı biz beraat aldık ama babası anası polis olup hala yargılananlar var ? bu ülkede birsürü bankasya kullanan insan vardı biz kullanmadığımız halde bylock kullanmadığımız halde dergilerine üye olmadığımız halde yargılanırken bu milletvekilleri ve rte kandırıldık diyip işin içinden nasıl çıkıyor onlar kandırıldıda başkası kandırılmadımı ? bizim bunlar olmadığı halde iftira yüzünden işkence çektik siz cidden bir şey yaşamamışsınız
15 temmuz öncesi hapishanedeki koğuşları benmi büyüttüm? o kadar çok insan yargılandıki bu durumda mağdur olduki itfaiyelerde tutulduğu oldu bu insanların oy verme hakları ellerinden alındı
hdp ye terörist diyenler türkiye türklerindir kürdistan vs yoktur diyen sahte milliyetçiler erdoğanın biz kürdistan bölgesinde hdp ye oy vereceği demesini vs nasıl açıklıyorlar yada hüdaparla yan yana durabiliyorlarmı ?

ben sana çıkıp chp ye oy ver demiyorum ama savunduğun insanlar hak hukuk adalet bilmez insanlar

şeyide sorayım fetöye bu kadar destek verenler kim ? bir cemiyet yada topluluğun askerin içine sınav sorularının içine sızabilecek kadar yetkiyi kim verdi ? ve neden 2016 ya kadar ses çıkmadı bunuda açıklarmısın bana tayyiple kimin arası kötüye gitse hep altından rezil şeyler çıkıyor

senide engelliyeyim artık sohbet fazla uzadı normalde akp destekçileri ile bu kadar uzun süre konuşmuyorum laf anlayacağın yok içimide döktüm sağlıcakla kal 5 yıl sonra görüşürüz

Son düzenleme:

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,505
İsim
Mert Metshi
Hahahhaha, güzel şaka :D
sen saka sanmaya devam et ulkenin icinden gectiniz

benim ilkokul ogretmenim camiye yardim yapti diye suclu sayildi hangi hakla fetocu diyebilirsin

yemin ediyorum bu kafayla nasil yasiyorsunuz anlamiyorum

marilyn

80+ Silver
sen saka sanmaya devam et ulkenin icinden gectiniz

benim ilkokul ogretmenim camiye yardim yapti diye suclu sayildi hangi hakla fetocu diyebilirsin

yemin ediyorum bu kafayla nasil yasiyorsunuz anlamiyorum
öncelikle geçmiş olsun
daha 1 yıl önce atm den sırf para yatırdığı için yargılanan insanlar var kime yatırdınız neden yatırdınız diye senin elinde bankacılık bilgileri yokmu bak oradan kime neye neden yatırmış şaka gibi iş yapıyorlar sırf süründürmek için yapmadıkları şey yok

İceWolf

80+ Silver
Ya kanka sen ne anlatıyorsun hala ? Ben seni dün seni susturmadım mı ? Cahilliğini yüzüne vurmadım mı ? Hala ne yüz bulabiliyorsun konuşacak ? Dün tanımadığın bir adam çıktı, seni yerin dibine gömdü ve gitti. Hala gelmiş bir şeyler anlatıyorsun. Git büyü de gel, kendi kararların olsun öyle gel. Ailenden öğrendiğin 2 gramlık saçma bilgilerle karşımıza çıkma. Siyasi makaleler oku, bilgilen. Hatta öncelikle kitap oku. Sonra gel karşımıza. Daha kelime yazmasını bilmiyorsun. Bağlaç ayrımını bilmiyorsun. Konuştuğun dil hakkında bilgin bile yok. Git düzgün bir şekilde gel karşımıza, o zaman sana söz seni ciddiye alacağız.
La bi git rezil bebe. Diyecek lafı olmayıncai yok troll, yok küçük, yok dilbilgisi bilmiyor. La yürü git Allahın boş beleşi. Terlik kitlenin herşeyi kitledikleri trollü gelmiş bide vırvır yapıyo. Bilgin konuşsun, rezilliğin değil :) :)

öncelikle geçmiş olsun
daha 1 yıl önce atm den sırf para yatırdığı için yargılanan insanlar var kime yatırdınız neden yatırdınız diye senin elinde bankacılık bilgileri yokmu bak oradan kime neye neden yatırmış şaka gibi iş yapıyorlar sırf süründürmek için yapmadıkları şey yok
Burdaki Fetöcüler çaldıkları paraları ABD deki CIA ya göndermek için ATM den aktarıyorlardı. Devlette sormuş, Bu FETÖ cülerle bağın ne? Parayı neden FETÖ hesaplarına gönderdin?

Tabi terlik kitleye olaydan FETÖ yü çıkarırsan "sadece ATM den para yatırmışlar" dersen süper kitleniyor. Sende haklısın. Kitle terlik olunca kitle babam kitle. "Parayı kime göndermişler?" diye sorabilecek zekada kimse yok nasıl olsa Terlik Kitlede.....

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
La bi git rezil bebe. Diyecek lafı olmayıncai yok troll, yok küçük, yok dilbilgisi bilmiyor. La yürü git Allahın boş beleşi. Terlik kitlenin herşeyi kitledikleri trollü gelmiş bide vırvır yapıyo. Bilgin konuşsun, rezilliğin değil :) :)

Burdaki Fetöcüler çaldıkları paraları ABD deki CIA ya göndermek için ATM den aktarıyorlardı. Devlette sormuş, Bu FETÖ cülerle bağın ne? Parayı neden FETÖ hesaplarına gönderdin?

Tabi terlik kitleye olaydan FETÖ yü çıkarırsan "sadece ATM den para yatırmışlar" dersen süper kitleniyor. Sende haklısın. Kitle terlik olunca kitle babam kitle. "Parayı kime göndermişler?" diye sorabilecek zekada kimse yok nasıl olsa Terlik Kitlede.....
senide engelliyeyim yurt dışına para transferi ne zamandan beri atm den yapılır oldu merak ettim

senide engelliyeyim yurt dışına para transferi ne zamandan beri atm den yapılır oldu merak ettim
bana olmayan terör örgütünün olmayan üyelerini suçlamayın eğer öyle bir terör örgütü varsa malum partinin adamlarıdır

Zechion

80+ Silver
ASZOPDKFASOPDFKASDOPFK Seninle artık konuşma bile yapmayacağım. Kara cahil. Bazı yerlerimi klavyeye vursam, senin yazdıklarından daha mantıklı cümleler ortaya çıkar.

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Burak B
Bu ülkede neden herkes haklı ? Herkes her şeyi bildiğini sanıyor. Herkesin kendi düşünceleri doğru, başkalarının düşünceleri yanlış.

Top Bottom