arkadaşlar hangi vağdini yerine getirdi allah aşkına yok ekonomik durum demeyin geldiğindede yapabilirdi o olmasıydıda şuanki olanlar akparti olsaydıda yüksel ihtimal olurdu zaten parti tutan biri deilim kim işini yaparsa onu överim
Cehapeli olduğu daha az belli et istersen birde memleketi yöneteceklerdi bunlarDaha fazla tartışmaya girmeyeceğim konuşmandan cehalet akıyor. He bu arada ana belediyenin(ekremin) akp belediyelere karışma hakkı yok.
Konuşmaya değecek bir şahsiyet değilsin. He bu arada cehapeli değilim. Yazdıklarıma cevap bile veremiyorsun klasik haksız çıkınca karşıyı şucu bucu ilan et haklı çık klasik cahil hareketi.Cehapeli olduğu daha az belli et istersen birde memleketi yöneteceklerdi bunlar
Aynen canım kesinlikle cehapeli değilsin hep saldırgan zihniyetsiniz iyi ki kazanamadı kim bilir ülke şuan ne halde olurda 1 haftada batırırdıKonuşmaya değecek bir şahsiyet değilsin. He bu arada cehapeli değilim. Yazdıklarıma cevap bile veremiyorsun klasik haksız çıkınca karşıyı şucu bucu ilan et haklı çık klasik cahil hareketi.
Gerçekten iyi ki kazanmadılar. Senin gibi ben parti tutar gibi parti tutmuyorum ayrıca oy kullanmadım.Aynen canım kesinlikle cehapeli değilsin hep saldırgan zihniyetsiniz iyi ki kazanamadı kim bilir ülke şuan ne halde olurda 1 haftada batırırdı
Parti tuttuğuna yemin edeblirim bu kadar muhalif bir insan görmedim sonuna kadar akp cehape zihniyetinen yer yokGerçekten iyi ki kazanmadılar. Senin gibi ben parti tutar gibi parti tutmuyorum ayrıca oy kullanmadım.
Yav kardeşim ne içiyorsun bu ülke sadece chp ve akpden mi oluşuyor? Parti falan tutmuyorum yav ben sana niye laf anlatmaya çalışıyorum.Parti tuttuğuna yemin edeblirim bu kadar muhalif bir insan görmedim sonuna kadar akp cehape zihniyetinen yer yok
yazışmalarına bakarsak koyu cehapelisin senin kadar koyu partici cehapeli görmedimYav kardeşim ne içiyorsun bu ülke sadece chp ve akpden mi oluşuyor? Parti falan tutmuyorum yav ben sana niye laf anlatmaya çalışıyorum.