Neler Yeni

CHP'DE TÜM MYK ÜYELERİ İSTİFA ETTİ!

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
E-MHioyWUAIDV4A.jpg:large

ümit hocamı çok severim. yaşadığım ilçeye gelmiş fakat göremediğim için çok üzüldüm. ama akp karşısında bir hiç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

chp ne zamandan beri muhaliflik yapabildi ?
kandilcilere adalet isteyerek mi
Dostum eğer tiktoktan çıkıp daha derin bi araştırma yapsayın adalet getirmekten söz etmiyor. Mahkemeleri bağımsızlaştıracağız diyor. zaten apo çıkamaz onu düşlemeyin, seloya gelicek olursak herhangi bir dosyası yok. zevke göre içeride tutuluyor bağımsız mahkemeler ''KENDİ'' kararları ile adalet getirecektir veya hapiste tutmaya devam edecektir. en azından bi imza ile hizbullahçılar dışarı çıkmıyor.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
KK istifasını inşallah görürüz ve selo / HDP söylemlerine girmeyen ve adam akıllı bir muhalefet yapan bir adam gelir .
Selo söylemezler artık siyaseti bıraktı

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ümit hocamı çok severim. yaşadığım ilçeye gelmiş fakat göremediğim için çok üzüldüm. ama akp karşısında bir hiç.

Dostum eğer tiktoktan çıkıp daha derin bi araştırma yapsayın adalet getirmekten söz etmiyor. Mahkemeleri bağımsızlaştıracağız diyor. zaten apo çıkamaz onu düşlemeyin, seloya gelicek olursak herhangi bir dosyası yok. zevke göre içeride tutuluyor bağımsız mahkemeler ''KENDİ'' kararları ile adalet getirecektir veya hapiste tutmaya devam edecektir. en azından bi imza ile hizbullahçılar dışarı çıkmıyor.
chp-li-canan-kaftancioglu-na-6-yil-once-pkk-li-11993739_8511_m.jpg

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selo söylemezler artık siyaseti bıraktı
Oh sonunda ya.
Yahu biliyorsun halk hassas girme şu söylemlere ama yok girmeli Osman Kavala'sız olur mu?
Devam etsin daha şu söylemlere girip sonra beni anlamıyor kafasına.
Bunları konuşurken saçmalıyorlar sonra yok öyle değil oluyor ama halk artık aldı alacağını.
Girmese sağ oyları daha fazla olacaktı.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oh sonunda ya.
Yahu biliyorsun halk hassas girme şu söylemlere ama yok girmeli Osman Kavala'sız olur mu?
Bunları konuşurken saçmalıyorlar sonra yok öyle değil oluyor ama halk artık aldı alacağını.
O gene der merak etme
"Seloyu susturdular,demokrasiye darbe" felan der kelini tokatladığım

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Oh sonunda ya.
Aynen öyle katılıyorum sağcılar hem Kürtlerin hem sağcıların oyu önemliydi aslında en önemlisi sağcıların oyu önemliydi çünkü Türkiye halkın çoğunluğu sağ görüşlü çünkü.

O gene der merak etme
"Seloyu susturdular,demokrasiye darbe" felan der kelini tokatladığım
Öyle derse CHP nah iktidar olur belediyeleri kaybederse hiç şaşırmam.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aynen öyle katılıyorum sağcılar hem Kürtlerin hem sağcıların oyu önemliydi aslında en önemlisi sağcıların oyu önemliydi çünkü Türkiye halkın çoğunluğu sağ görüşlü çünkü.
Yahhu kitle daha beter.
Muhalif olanları ayrı tutuyorum bu kanser CHP kitlesinden.
Yahu adamı parlattılar eleştirince toz kondurmadılar alın şimdi oy çalınıyor diye ağlanıyorlar sadece ama sorgulamıyorlar biz bu adamın kazanacağına neden inandık diye.
Her sene aynı bir defa kendilerine dönüp suç atmıyor bu kitle yahu çalınıyordur doğrudur da bu kadar oy nasıl gidiyor kızıyorum?
Suç hep karşıda ama hiç adaylarında yok suç.
Ayrıca çok soğuttu bu kitle herkese agresif davrandı adamdan saymadıklarına adam dedi.
Yahu dünden beri Ümit Özdağ'ı umursamayanlar o gün adam dediler bu rezillik.
CHP kitlesi bu seçimde herkesi soğutmaktan başka bir işlevi olmadı muhalif adamları bile soğuttular.
Çekebilecekleri oyları ittiler tersine

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Peki bu KK nın politikasını ne kadar etkiliyor 2013 de atılan bir tweet. ben chp yi savunmuyorum, burda dediği zaten doğru değil umarım gerekli ceza verilmiştir veya verilir. fakat KK'nında son dönemlerde söylediklerine haraketlerine çok sıcak kanlı değilim. fakat AKP karşsında en güçlü muhalif chp dir yanlış kararlar yüzünden kayıp edildi.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Buna gerçekten şaşırdım bu adam ciddi mi bi afalladım gülsem falan mı ama yok bu adam bi garip. Rte kazanınca çözüm darbe yazanlar darbeyi kk ye yapsınlar...

Philosophies

80+ Bronze
Başkasına yıllardır diktatör diye iftira attı ama kendisi 12 seçimdir kaybedip ardından koltuğa yapıştı. Hadi bakalım çıkartın çıkartabiliyorsanız.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
10 Aralıkçılar CHP yi terk etsin !!

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki bu KK nın politikasını ne kadar etkiliyor 2013 de atılan bir tweet. ben chp yi savunmuyorum, burda dediği zaten doğru değil umarım gerekli ceza verilmiştir veya verilir. fakat KK'nında son dönemlerde söylediklerine haraketlerine çok sıcak kanlı değilim. fakat AKP karşsında en güçlü muhalif chp dir yanlış kararlar yüzünden kayıp edildi.
Dostum milletvekili listelerine baksan her şeyi çok iyi anlarsın sadece listeleri incele.
CHP ile alakası olmayan adamlar 1.sırada 1.bölge milletvekili oluyor.
Atatürke "katliamcı" diyen
Askere "katil" diyen adamlar.
Ve daha fazlası

Önceden bu tweetleri atıp sonra 1.tura kadar hdp ye oynadılar. vanda "seloya selamımız" olsun felan.
2.turda da milliyetçi tiyatrosu oynadılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,536
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom