CHP'nin, Zafer Partisi, İYİ Parti ve merkez sağ partilerle ittifak arayışı var.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
Barış Yarkadaş'a göre CHP, Zafer Partisi, İYİ Parti ve diğer merkez sağ partilerle ittifak görüşüyor.
Bu ittifak tutar mı sizce?
1764752798671.webp

Tekrardan 6'lı sofr... pardon 6'lı masa kurmaya çalışıyorlar sanırım.

Türk kimliğine tahammül edemeyip faşist ithamı atarak sindirmeye çalışan oksijen israflarının lafına göre hareket edilmezse tutar.

türkiyede hiç bişi normal değil. inanılmaz bir ayrım oldu. süreci destekleyenler ve desteklemeyenler. şahsım adına doğru bulmuyorum apoçun ayağına kadar gidip sözde "ayakkabını numaralarına kadar bilinen" it sürüsü için pazarlık yapılmasını desteklemiyorum ve bu ittifakın kurulmasından yanayım.

6. Masa iyidir. Parlametoya girme ihtimalı sıfır olan her partiye 20 şer millet vekili versinler, palavracılar mecliste eksik olmasın. Meclis renklensin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve, seçimlere daha çok var. Son saniyede Özgür Özel düşebilir. Yerine daha ciddi biri gelebilir.

Barış Yarkadaş'a göre CHP, Zafer Partisi, İYİ Parti ve diğer merkez sağ partilerle ittifak görüşüyor.
Bu ittifak tutar mı sizce?
Alıntıyı görüntüle
Chp zaten mecbur buna tek başına cumhurbaşkanlığını kazanması imkansız ama hiç bir parti chp ile aynı kafada değil mesela ben zafer partiliyim mecbur olmasam chp'ye vermem ama mecbur olduğum için verecez gene chp bir orada bir burada parti eskisi gibi değil o yüzden mecburlar ittifaka

Geri