Çözüldü✓ Chrome da youtube kasma sorunu

adblock kaldırın düzeliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

premiumunuz varsa ille de adblock kullanacam derseniz bu sitede duraklat da işe yarıyor

Ben kaldırdım yine aynı kasmaya devam ediyor. Youtube dışında hiçbir sitede sıkıntı yok. Sanırım premium almayanlara bilerek kastırıyor youtube.

Bende aynı sorun var sadecde youtube de kasıyor takılıyor

Bende aynı sorun var sadecde youtube de kasıyor takılıyor
adblock duraklatınca çözüldü

Ad-Block Kapatın Komple düzeliyor

bende de kasıyordu uzantıları kaldırınca düzeldi

bendede aynı sorun var la bugün basladı nasıl düzeldi

adblock denen laneti kaldırınca düzeldi evet

Kaç gündür kafayı tırlatmak üzereydim. Windows ve google'ı güncelledim, virüs taraması yaptım ama nafile. Adblock ve adblock plus'ı youtube için devre dışı bırakınca sorun çözüldü. Teşekkürler.

Dün geceden beri benimde dikkatimi çekti virus taraması yapıyorum cpu gpu kullanımı düşük seviyelerde özellikle 4k video açtığımda açma kapama inanılmaz bir kasma vardı meğer adblock yapıyormuş sayfa içinde devredışı bırakınca sorun düzeldi gerçektende :D

kardeşim adblock kaldır düzeliyor bendede 2 3 gündür aynı sorun vardı adblock kaldırdım düzeldi (adblock plus vardı)

beyler sorun adblock kullandığınız için bende 1 haftadır aynı prolemleydim youtube adblockla yeni mücadele yöntemi getirmiş adblock kullananların youtube u yavaşlıyomuş sadece sayfa için kapatın düzeliyor benim öyle düzeldi

Geri