Neler Yeni

Cidden Gelecek İçin En Büyük Hedefiniz Nedir?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Arkadaşlarımla aram açıldı dışlanmaya başladım bu benim için iyi oldu çünkü odaklanmam gereken şeylere daha iyi odaklanabileceğim en büyük hedefim ergenlerle aynı şekilde değil fakat cidden Amerika/Kanada/İngiltere ülkelerinden birine taşınabilmek ayrıca spor konusunda ilerlemek ve derslerime eskisinden daha iyi çalışmak 11.sınıf oldum ve farkında olmam gereken her şeyin farkında olduğunu düşünüyorum hukuk seçip ordan ilerlemeyi düşünüyorum peki cidden sizin hedefleriniz neler?

kaynorz

80+
Arkadaşlarımla aram açıldı dışlanmaya başladım bu benim için iyi oldu çünkü odaklanmam gereken şeylere daha iyi odaklanabileceğim en büyük hedefim ergenlerle aynı şekilde değil fakat cidden Amerika/Kanada/İngiltere ülkelerinden birine taşınabilmek ayrıca spor konusunda ilerlemek ve derslerime eskisinden daha iyi çalışmak 11.sınıf oldum ve farkında olmam gereken her şeyin farkında olduğunu düşünüyorum hukuk seçip ordan ilerlemeyi düşünüyorum peki cidden sizin hedefleriniz neler?
Mutlu olucağım bir iş + orta düzey gelir.
Gerçekten şuan birlikte olduğum kadınla evlenip yuva kurmak.
Onunla gezmek o kadar.
Bana bunlar yetiyor, bu dünyaya 1 kere geliyoruz zaten isteyen çok şey ister, bazıları ise az ama öz şeyle çok mutlu olabiliyor.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Deniz subaylığı.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,467
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Olur olur hepsi olur sen hedefine odaklan olur inşallah.

En büyük hedefim Margot'la tanışmak.

Ama bu 10-15 yıllık bir süreç.

Öncelikli hedefim üniversiteyi güzel bir şekilde bitirmek. Akademisyen eksiği olduğu için not ortalamam da umrumda değil. Ondan sonra ana hedefim sırtımı devlete yaslamak. Sırtımı devlete yasladıktan sonra yüksek lisans ondan sonra akademisyen ya da öğretmen olarak yurt dışına çıkmak. Öncelikli hedefim ABD olacak. Çünkü Margot Los Angeles'da yaşıyor. Lakin ilk de Los Angeles'a gidebilir miyim bilmiyorum çok masraflı olabilir. O yüzden daha ucuz yerlere taşınmayı düşünebilirim. Bizim zamanımıza kadar her şey değişebilir o yüzden şimdilik sadece hayal. Şu an ABD'de de tanıdığım tek kişi yakın bir arkadaşım. Yazın çalışmaya gitti ve okullar açılınca geri dönecek. Aynı sınıftayız. Ondan da güzel infolar alırım.

Tamam oraya gittik diyelim nasıl görmeyi düşünüyorsun diye sorarsan, Oscar ve diğer akademik ödül törenlerinde olsun, yerel konferanslarda olsun, galalar da olsun yakalamaya çalışırım.

Eğer bir gün hedefime ulaşırsam geri Türkiye'ye dönmeyi düşünürüm. Ve huzur içinde ölebilirim.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ciddi bir şekilde eroin, meth üreticisi olup sonra ya Gaziantep FK ya Sivasspor başkanı olup proje takımı yapmak.

Niye eroin üreticisi için ise en fazla para onda.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
MIT'e kabul almak.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
Discord
bigg papi locsta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olur olur hepsi olur sen hedefine odaklan olur inşallah.

En büyük hedefim Margot'la tanışmak.

Ama bu 10-15 yıllık bir süreç.

Öncelikli hedefim üniversiteyi güzel bir şekilde bitirmek. Akademisyen eksiği olduğu için not ortalamam da umrumda değil. Ondan sonra ana hedefim sırtımı devlete yaslamak. Sırtımı devlete yasladıktan sonra yüksek lisans ondan sonra akademisyen ya da öğretmen olarak yurt dışına çıkmak. Öncelikli hedefim ABD olacak. Çünkü Margot Los Angeles'da yaşıyor. Lakin ilk de Los Angeles'a gidebilir miyim bilmiyorum çok masraflı olabilir. O yüzden daha ucuz yerlere taşınmayı düşünebilirim. Bizim zamanımıza kadar her şey değişebilir o yüzden şimdilik sadece hayal. Şu an ABD'de de tanıdığım tek kişi yakın bir arkadaşım. Yazın çalışmaya gitti ve okullar açılınca geri dönecek. Aynı sınıftayız. Ondan da güzel infolar alırım.

Tamam oraya gittik diyelim nasıl görmeyi düşünüyorsun diye sorarsan, Oscar ve diğer akademik ödül törenlerinde olsun, yerel konferanslarda olsun, galalar da olsun yakalamaya çalışırım.

Eğer bir gün hedefime ulaşırsam geri Türkiye'ye dönmeyi düşünürüm. Ve huzur içinde ölebilirim.
Bence yurt dışına taşındıktan sonra Margot ile tanışabilirsin zaten o kadar büyük bir yıldızın hayranlarıyla tanışma konusunda hoş görülü olacağını düşünüyorum umarım istediğin olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddi bir şekilde eroin, meth üreticisi olup sonra ya Gaziantep FK ya Sivasspor başkanı olup proje takımı yapmak.

Niye eroin üreticisi için ise en fazla para onda.
Bizim buralarda bir söz vardır

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Büyük ticaret şebekesi kurmak istiyorum. Bir kaç adet dükan aldımmı tamamdur

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
Discord
bigg papi locsta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Boğaziçi, YTÜ veya İTÜ'den istediğim bir bölüm kazanmak.

Son düzenleme:
Top Bottom