Hocam sizce Türkiye'deki devlet okulları yağ oranına bakar mı? Bizimkini rastgele yazmışlardıYağ oranın falan fazladır
Hocam sizce Türkiye'deki devlet okulları yağ oranına bakar mı? Bizimkini rastgele yazmışlardıYağ oranın falan fazladır
Hayır kardeşim, fazla falan değil. Zaten bu vücut kitle endeksi algoritmasının saçmalığı dağları aştı. 2 insan var ikisi de 1.80 olsun. Birinin yağ oranı %30 birinin %15 olsun. Vücut kitle endeksi bu iki adama da kilolusun diyor, Şahısların kas vs oranlarını dikkate almıyor. Dolayısıyla yağ oranın düşükse, vücudunda sarkmalar vs yoksa kilon gayet normal dostum.
Değil knk 85 kilo var arkadaşım aynı bu boyda yağ tulumu gibi adamAynı boy 95 kilo ideal değil mi hocalarım?
Yaşla ne alakası var boy ile alakası var yüzde 90yasa bagli, 18 den kucuksen cok
Aynen kocum erken yastaki metabolizma ile 25 yasindaki adamin yag yakma kapasitesi birebir ayni o yuzden yas ile alakasi asla yok xdDeğil knk 85 kilo var arkadaşım aynı bu boyda yağ tulumu gibi adam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşla ne alakası var boy ile alakası var yüzde 90
hayır bu kilonu koru hatta ve sporla kas kütleni arttır. 175-179 boy oranında kemik kütlesinide göz önünde bulundurursak cuk noktasında. normal ideal kilo dedikleri şey incecik deri minimumm yağ olarak belirleniyor. bu bana saçma geliyor. insan vucudunda yağda bulunacak ronaldo değiliz hiç birimizAlıntıyı görüntüle
e-okulda fazla diyor. cidden fazla mı?
Ya knk %5 sapma payı ver yine 170 90 kilo obez çıkar istersen 80 yaşında olsun nasıl bir mantığın var seninAynen kocum erken yastaki metabolizma ile 25 yasindaki adamin yag yakma kapasitesi birebir ayni o yuzden yas ile alakasi asla yok xd
boya göre normal kilo ortalama yaniAlıntıyı görüntüle
e-okulda fazla diyor. cidden fazla mı?
İdeal bir durumun yok ya en az 70 kg olsan okeyde ne bileyim az geldi kilon.178 le 63 kilo olan bn zayıfmı oluyorum yoksa ideal mi
bizim sınıfta ark var190 boy 95 kilo o normal miİdeal bir durumun yok ya en az 70 kg olsan okeyde ne bileyim az geldi kilon.
Bende o civardayım bence biraz kilolu ya 90 altı görse güzel olur.bizim sınıfta ark var190 boy 95 kilo o normal mi
hocam bide bu lisede ki kızlar niye kısa ve çok bizim sınıfta 28 kız 8 erkeğiz ve kızlar 148/164 arası en kısa erkek 167 en uzunu 190Bende o civardayım bence biraz kilolu ya 90 altı görse güzel olur.
Bunun cevabını inan bilmiyorum ama bence genetik olduğu için olabilir diye yorumladım.hocam bide bu lisede ki kızlar niye kısa ve çok bizim sınıfta 28 kız 8 erkeğiz ve kızlar 148/164 arası en kısa erkek 167 en uzunu 190