Neler Yeni

iPhone a samsungdan daha fazla para vermeye değermi.

zyraxone

80+
Yatırım gibi düşünürsen temiz bakarsan iphone bence.Ancak samsung daha iyi.
Yatırım mantığı aşırı anlamsız. Türkiyede samsungda appleda değiş tokuş rezalet yani. 16 serisi çıkmadan önce 14 promax 512den 15 promax 512 için 14pm 512ye 35k, samsungsa s23u dan s24uya 25k fiyat biçmişlerdi yatırım mantığını kafanızdan çıkartın (2 marka içinde). Cihazı alıp kullan eninde sonunda satılır halandaha iphone x ve samsung s10+ gibi cihazlar 2. Elde zaten satılıyor. Bir koyun ne derse diğerleri aynı şeyleri tekrarlıyor olması cok can sıkıcı. Enflasyon ile fiyatı yükselsede mantıkken aynı fiyat üzerinden satıyorsun aldığın zamanın 50 tlsi ile 1 yıl sonraki 50 tl gibi düşün.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Tek sıkıntı mı ? Her sene zirveye mi oynuyor sence ?
Kanka türkiye tarafına baktığımızda diyorum genel olarak baktığımızda 120 hz olmaması İos'un kısıtlaması inovasyon ollmaması vs derken gider konu.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
Kanka türkiye tarafına baktığımızda diyorum genel olarak baktığımızda 120 hz olmaması İos'un kısıtlaması inovasyon ollmaması vs derken gider konu.
Knk applenin savulncak bir yani yok ki ?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Knk applenin savulncak bir yani yok ki ?
Şuanda tek yanı var oda Arayüz tasarımı benim gibi sade sevenler için baya güzel Samsung'un OneUI yazılımına bi alışamadım ben ne kadar denesemde. Bakalım ileride ne yapıcak elma.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
C.S.
aynen evet o olay cok komik bi tomar para veriyosun ve ekran 60 hz
işlemci yuzden s25 serisini bekleyeceğim galiba snapdragon gelirse mukkemmel olucak o haliyle almayi düşünüyorum
Bir de apple fanatikleri “ abi 60hz ama arayüz o kadar akıcı ki sanki 240 hz ekran kullanıyorsun.” Diyorlar. Ben de apple kullanıyorum, 120hz ekran ile 60 hz ekran fark ediliyor. Zaten fark edilmemesi imkansız, 2 kat tazeleme hızı farkı var neredeyse.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
Şuanda tek yanı var oda Arayüz tasarımı benim gibi sade sevenler için baya güzel Samsung'un OneUI yazılımına bi alışamadım ben ne kadar denesemde. Bakalım ileride ne yapıcak elma.
Yani arayuz halledilir dostum goodlock uzerinden istedigini bulabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kotu youtubeden bakipda yapahilirsin

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kotu youtubeden bakipda yapahilirsin
Şu samsung'un özellikle çekmece olayını sevmiyorum en kullanışsız arayüz benim gözümde (Kişisel burdaki eleştiri)

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
efe baki
Apple da ben 2 dakika önce konuştuğum şeyin reklamını görmüyorum ama xiamoide direk çıkıyor 😅

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
Apple da ben 2 dakika önce konuştuğum şeyin reklamını görmüyorum ama xiamoide direk çıkıyor 😅
şuan Xiaomi kullaniyorum ilallah ettim artik galeride bile reklam gelir mi ya bir daha redmi serisine kesinlikle bulaşmam

kerim242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim Arslantaş
arkadaslar yeni telefon alacagim s24 plus modeli hosuma gidiyor ultra koseli olmasa onu dusunucektim iphone hic kullanmadim alirsam 15 dusunuyorum ama arada fiyat farkı var 10 k ortalama aradaki farka deger mi iphone kullanmadigim icin hızı ozellikleri vs hiç bilmiyorum herkes iphone farkli kafa diyorlar samsung kullanalar iphoneye gecince samsungun yuzune bakmam diyor cidden bu kadar fark varmı
Knk samsung onerrim ama sen bilirsin

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ömer
Steam
1316142768
arkadaslar yeni telefon alacagim s24 plus modeli hosuma gidiyor ultra koseli olmasa onu dusunucektim iphone hic kullanmadim alirsam 15 dusunuyorum ama arada fiyat farkı var 10 k ortalama aradaki farka deger mi iphone kullanmadigim icin hızı ozellikleri vs hiç bilmiyorum herkes iphone farkli kafa diyorlar samsung kullanalar iphoneye gecince samsungun yuzune bakmam diyor cidden bu kadar fark varmı
ay sonu bende 24 ultra alcam bakalım

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
Bütçe sıkıntısı yoksa değer.
max 40-50 veririm diyorsan s24+ alabilirsin.

Top Bottom